bende üniversite 2.sınıfın yaz tatilinde okuduğum yerde kaldım 3ay çalışıcam die..bi reklam ajansında tercüman olarak başladım, ayrıca ajans ve çalışılan şirketler&mağazalar arası bağlantıdan sorumluydum.... herşey yolunda gidiodu, çok güzel bi işim vardı maaşıda gayet iyiydi..
en yakın aradaşımla beraber çalışıoduk, ilerleyen haftalarda sabahları kalkıp gelmeye üşünmeye başladı arkadaşım öğlene doğru geliodu işe, patronda birsüre sonra buna tepki gösterdi, tabi aynı evde kaldığımız için banada :S.. ayrıca o dışarda mağazalardan reklam toplamayla görevliydi, patron bana soruodu arkadaşın hangi mağazayla anlaşmış de, bende bilmiorum diordum, tf aç sor deyince arıodum arkadaşımı ama açmıodu tlf, ve ben cvp veremiodum patron zor durumda kalıodum..
bikaç gün sonra toplantı yapıldı, patron bundan sonra herkes magiclowe'a günlük rapor vericek oda bana yazılı halde sunucak dedi.. herkes uydu buna, ama en yakınım(!) hariç, "sanamı hesap vercem ben" dedi akannehir ne hesabı ya asıl ben patrona hesap veriorum dedim ve atıştık tabi.. iş düzenim bozulmaya başlamıştı.. sonrasında ajans sahiplerinden biri ortaklıktan ayrıldı ve biz normalde şirkete gelmeyen sadece ortak olan diğer patronla çalışmaya başladık, bize tşk etti kendisini bırakmadığımız için, ve biz böle 1ay daha çalıştık.. maaş zamanımız geldi para vermedi, 15 gün sonra ödemelerim var dedim maaşım istedim, banane sizin maaşınızdan gidin ayrılan patrondan isteyin siz onun zamanında işe girdiniz dedi akannehir nasıl yani 45gündür sizinle çalışıoruz biz hatta bize sizi bırakmadığımız için tşkr ble etmiştiniz noldu dedim.. beni ilgilendirmez yok para dedi..
bıraktım işi, tabi paramı alamadan, ayrılırken dedim "bu para senden kat kat çıkar hiç karlıyım sanma" aradan 15 gün geçti duydumki son model arabasıyla kamyonun altına girmiş 8bin tl masraf zemuszemus canına zarar gelseydi üzülürdüm, ancak maddi zararına sevindim yalan yok
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)