Bir satın almacının muhasebeye karışması mantıklı değil. Susarsan kaybedersin, gayet net biçimde biran önce hususi bilgisayarına programı yükletmesi gerektiğini bu bir saatlerin senin mesainden gittiğini ve işin konusunda çok titiz olduğunu belirt.
Bir daha dikkat şu bu meselesini açarsa, Beyefendi patronumuzla dostluğunuz olabilir ancak ben şu kadar yıldır burada çalışıyorum, eğer bu firmanın bir şikayeti varsa benim muhatabım patronumuz x beydir, zamanla bu sisteme sizde alışırsınız deyiver...
Sözün özü yumuşak davranma dişini göster. Bu yeni gelenler değişiklik yapmaya, ego gösterilerinde bulunmaya pek meraklı olur, bu yüzden güçlü olduğunu göster.
ben de aynen katılıyorum
veya şöyle yapabilirsin
patronuna gidip kibar bir dille diyeceksin ki
ben neysem ömer bey de o dediniz ama siz bize bu şekilde karışmaz, gelip masamıza oturup işlerimizi denetlemeye çalışıp bizi eleştirmeye çalışmazdınız, bu yüzden bir kez daha teyit etmek istedim, Ömer beyin her gün muhasebe kayıtlarına girecek kadar yetkisi var mı de.
hergün 1 saat benim bilgisayarımda çalışmak istiyor de
arkadaşı diye pohpohlamak istemiştir ama muhasebe kayıtları ayrı birşey
tahmin ediyorum her patron rahatsız olur bundan
Bence mantıklı bir öneri...ben de aynen katılıyorum
veya şöyle yapabilirsin
patronuna gidip kibar bir dille diyeceksin ki
ben neysem ömer bey de o dediniz ama siz bize bu şekilde karışmaz, gelip masamıza oturup işlerimizi denetlemeye çalışıp bizi eleştirmeye çalışmazdınız, bu yüzden bir kez daha teyit etmek istedim, Ömer beyin her gün muhasebe kayıtlarına girecek kadar yetkisi var mı de.
hergün 1 saat benim bilgisayarımda çalışmak istiyor de
arkadaşı diye pohpohlamak istemiştir ama muhasebe kayıtları ayrı birşey
tahmin ediyorum her patron rahatsız olur bundan