çalıştığım yerdeki gıcık adam

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
kızlar..çalıştığım yere yeni biri başladı satın almaya.Patronunmuz da o başladığı gün, ben neysem ömer bey de o işte herseyi ben yokken ona sorabilirsiniz fln dedi.Çok eski, yıllardır dostuymuş bu adam patronun..Şimdi patron herkese öyle dedi diye bunun havasından geçilmiyo.Ya ben muhasebedeyim benimle onun hiç bi alakası yok.Bana bile saçma sapan karışmaya çalışıyo..Bugünde gelmiş odama bilgisayarda işin yoksa geçebilirmiyim dedi tm dedim gelmiş benim işlemlerimi kontrol ediyo..muhasebeci benim o gelmiş muhasebeyle ilgili şeyleri kontrol ediyo..Sinirimi bozdu ne yapsam sizce.Hiç hoşlanmadım bu tavrından.Bide şimdi onun odasında ki bilgisayara programımız yüklenmedi.Yüklenene kadar hergün 1 saatini çaliyim ben burda diyo. bide beni eleştirmeye çalıştı dikkatli ol fln filan... zaten bu zamana kadar hiç bi hatam olmadı patron çok memnun benden..Ne dikkatliolmasından bahsediyosa ..işte kendini benim üstüm gibi gösterme çabası var

Bir satın almacının muhasebeye karışması mantıklı değil. Susarsan kaybedersin, gayet net biçimde biran önce hususi bilgisayarına programı yükletmesi gerektiğini bu bir saatlerin senin mesainden gittiğini ve işin konusunda çok titiz olduğunu belirt.

Bir daha dikkat şu bu meselesini açarsa, Beyefendi patronumuzla dostluğunuz olabilir ancak ben şu kadar yıldır burada çalışıyorum, eğer bu firmanın bir şikayeti varsa benim muhatabım patronumuz x beydir, zamanla bu sisteme sizde alışırsınız deyiver...

Sözün özü yumuşak davranma dişini göster. Bu yeni gelenler değişiklik yapmaya, ego gösterilerinde bulunmaya pek meraklı olur, bu yüzden güçlü olduğunu göster.

Yani, dünyadaki tüm insanlar mütevazı yapıda olsaydı dünya daha güzel bi yer olurdu muhtemelen evet.
Ama adam patron tarafından üstünüz olarak tanımlanmış, hava atıyorsa da ast üst îlişkisi gereği görmezden gelmek lazım.
Astınız olsaydı da havalı cıvalı olsaydı, ağzının payını ver derdik de, bu adam îçin ne diyek :/

Kompleksli insan yazık ya böyle insanlara acıyorum ben fuzuli işler müdürü yapsın onu patronun

işte bende patron öyle konuştuğu için ne yapim bilemedim..ama bana karışması ne alaka ya ne alaka

ben de aynen katılıyorum
veya şöyle yapabilirsin
patronuna gidip kibar bir dille diyeceksin ki
ben neysem ömer bey de o dediniz ama siz bize bu şekilde karışmaz, gelip masamıza oturup işlerimizi denetlemeye çalışıp bizi eleştirmeye çalışmazdınız, bu yüzden bir kez daha teyit etmek istedim, Ömer beyin her gün muhasebe kayıtlarına girecek kadar yetkisi var mı de.
hergün 1 saat benim bilgisayarımda çalışmak istiyor de
arkadaşı diye pohpohlamak istemiştir ama muhasebe kayıtları ayrı birşey
tahmin ediyorum her patron rahatsız olur bundan

evet patronum hiç bi zaman beni kontrol ihtiyacı duymadı...yani ondan görmediğim bi şeyi bu yeni gelen adam yapıyo...umarım beni haklı bulur yarın da aynı şeyi yaparsa ben patronla konuşiyim en iyisi.

Bence mantıklı bir öneri...

hangi programi kullaniyorsun bilmiyorum ama herkesin o programda ayri kullanicisi vardir sifreni acik birakma bir sey yapar her sey senin ustune kalir seni isinden etmek icin yapabilir insanlardan her sey beklenir benim daha once calistigim hastanede boyle bir olay yasanmisti ordan biliyorum. muhasebe programinda bildigim kadariyla boyle bir sistem var

Ben de benzer bır süreçten gecıyorum ama ben de herkes kendını bılmez oyle bır ıdarı sorumlu var kı cay bıle saatlı ama mesela ust katlardayız o alt kata cay 3 defa ust kata 2 defa çıkıyor . herkes kendını bı alemlerde zannediyor . bırısıne ıs ıcın bır emaıl atıyorum cvp versinler dıye bana upuzun seyler anlatıyorlar telefon açıp ,dıyorum kı neden emaıl atmıyorsunuz böyle yaptıklarımızın bır hukmu yokkı dıyorum sallayan yok benı.
Inanın o kdr zor bır durum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…