kızlar yürüme engelliyim kamuda çalışıyorum bayram dan bir hafta önce falan mesai ye kalmıştım bir baktımki asansör gitmiş 5 -6kisi çıkardılar yukarı bir sekilde o günden beri ise gitmiyorum müdür yardımcılarıyla iletişim icindeyim ara ara asansörü kaymakamlık yaptircak müdürümle alakası yok kimisi asansör kapatılmış diyor kimisi bozuk ama üzerine bozuk yazmışlar açıkçası korkuyorum başıma is açılır mı diye müdür arasa gel bn adam bulup cikartirtirim indiririm dese gidecem müdür yardımcımada demişki konuştum yaptıracak kaymakam asansöru demis müdür bey gereken yapılmış bir dahada müdürümü aramayı gerek duymadım telde konuşmayı pek sevmiyorum heyecan yapıyorum açıkçası arada gidip bakıyorum yapılmış mu diye bayram dan sonra gittim baktım yoktu asansör yazdım müdür yardımcılarına geldim baktım asansör yoktu bilginiz olsun diye onlarda sikinti yok tmm dediler kaymakamlikta çalisan arkadasima yazdim asansor nezaman yapilcak bilgi varmi diye oda bilgi yok henuz belli değil olursa yazarım dedi daha napabilirim bilmiyorum aslında dinlenmem çok iyi geldi daralmış tim biraktiğim fiziğemi başladım masa tenisine başladım öyle geçiriyorum zaman içimde anlamsız bir korku var ama birşeyler yazarmisiniz kizlar:)