Okadr art niyetlisinizki.yaraniz var muhtemelen hemen saldırmaya başladınız.bnm ilk yaptığım yorumu öncelikle bi okuyun!!!"Nerden baktığına bağlı kadın benden daha havalı gösteriyor kendini dışarıya.
Şimdi kim daha akıllı bizmi o tarz olan bayanlarmi bilemedim.bns iyi örnek oldu eşime koz yapıyorum onları zaman zaman"bu söylediklerinizin neresinden tutup moral amaçlı yardım olarak görelim,benden daha havalı gösteriyo kendini derken ne demek istediniz havalı görünmek hakkı sizdemi o pazen elbiseyle yermi silsin isterdiniz,"yoksa bizmi daha akıllıyız O TARZ BAYANLARMI"derken o tarz bayanlar nedir ne yapıyor sanki kotü bişey yapmış gibi,bide benim zihniyetimi kötulemişsiniz,ne yazdığınıza bir bakın ne anlama geliyor bir düşünün,sonrada allah aşkına siz moral fln vermeyin o tarz bayanların sizin moral vermenize ihtiyacı yoktur muhtemelen,kimin daha zeki olduğunuda siz bilemezsiniz o işler işle güçle olmuyo
Oglum 7 yasinda , bir tek büyük tuvaleti sonrasi temizliğini ben yapıyorum bir de yikanmasini bilmiyor, yaza umarim öğreteceğim.Sadece drama kursuyla özgüven gelişmez ki ama. Servise binse ne olacak? Oğlum 4,5 yaşından beri servise biniyor. Bir sorun da yaşamadık. Kendi bakımını sağlamaya öğrenmesi lazım. Siz bir de 8 yaştan bahsediyorsunuz
benim ne yaram olacak ne kadar haddinizi asan cumleler kuruyorsunuz asıl sizin zihniyetiniz ne kadar kirli cidden muhattap olamicam sizinle,sizin yazdıklarınızıda ne niyetle yazdığınizı anladık bana yazdiklarınızdanda belli oldu, zihniyetinizin kirliliği,çalışın havalı havalı gezin iyi yapıyorsunuz bu kompleksli hayatınizla mutluluklarOkadr art niyetlisinizki.yaraniz var muhtemelen hemen saldırmaya başladınız.bnm ilk yaptığım yorumu öncelikle bi okuyun!!!
2.si kendi yaşadığımdan konu sahibini çalışma zorunda hissettirmeden yada çalışmayan ezik değildir mesajı vermek için 2.ciyi yazdım...Siz çok art niyetlisiniz.bunu belirteyim..konu sahibi nedemek istediğimi anlamış.gerisi önemli dgl..
Evet ben mutluyum çalışıyorum kimseye eyvallahım yok kendi ayaklarımın uzerindeyim Allah sağlık verinde hep de çalışayım.. bnm havamda kimsede yokburda insana moral de verdirtmezsjniz.sizinde yaraniz var muhtemelen:) Allah yardımcın olsun
Oglum 7 yasinda , bir tek büyük tuvaleti sonrasi temizliğini ben yapıyorum bir de yikanmasini bilmiyor, yaza umarim öğreteceği
Evet biraz cins bir insanımdırEvet önemli olan vizyon sahibi olabilmek ,kendi şahsına münhasır birisisiniz notunu bilerek düşürmek cok radikalce...zaten istediğim şey cocugun sistemin parçası olmasından ziyade kendi fikirlerini savunan her şeyi kabul etmeyen kendi doğrularını savunan bir birey olarak yetişmesi...ülkemizde bu çok zor politikaya girmeyeyim ama fikir özgürlüğü yok hepinizin bildiği gibi. Bazen eşimle y.disinda yaşamak istiyoruz kismet oğlum için de iyi olur... haklısınız cok üstüne gitmemek gerek benim de bazı hatalarım oluyor
Senin zihniyetin deki insanlar butarz iletişimden anlıyor.tskederim...Allah isteyen herkese havayida işi de nasip etsin, kıskanç kalpler hariç.onlar cildirsin her zamanbenim ne yaram olacak ne kadar haddinizi asan cumleler kuruyorsunuz asıl sizin zihniyetiniz ne kadar kirli cidden muhattap olamicam sizinle,sizin yazdıklarınızıda ne niyetle yazdığınizı anladık bana yazdiklarınızdanda belli oldu, zihniyetinizin kirliliği,çalışın havalı havalı gezin iyi yapıyorsunuz bu kompleksli hayatınizla mutluluklar
yazmayın ltfn iyi gunlerSenin zihniyetin deki insanlar butarz iletişimden anlıyor.tskederim...Allah isteyen herkese havayida işi de nasip etsin, kıskanç kalpler hariç.onlar cildirsin her zaman
Seneye vereceğim inşallah, evimiz sapa old için servis forması bu sene gelmedi fakat kayıt sırası bastırdık seneye kesin olsun diye...Bu sene çalışma konusunda net olmadığım için servis çıkmamasına sevindim çünkü arabada cok güzel sohbet paylaşım yapıyoruz oğlumla bir de hava güzel olduğunda okul bahçesinde arkadaşları ile oynamaya devam ediyor biz veliler cocuklari bekleyip sohbet ediyoruz...oglumu arkadaşları arasında nasıl davranışta bulunuyor gözlemliyorum, o mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Sagliksiz düşünce biliyorum ama servise binen cocuklar ders biter bitmez servise bindiriliyor aklıma geldikçe üzülüyorum seneye öksüz gibi kalacak diye...benim okul çıkışı orada gozukmem ogreymeni ile konuşmam vs hepsi cocuga guven veriyor tabi...servise binen cocuklarin böyle şansı olmuyor .Servise neden vermiyorsunuz peki?
Ama siz de gerçekten burada insanı kışkırtıyorsunuz. Sizi koruyanlardandım ama hala öksüz diyorsunuz yahu. Ne alakası var. Serviste de gayet güzel arkadaşlıklar kuruyorlar. Bunda üzülecek bir şey yok.Seneye vereceğim inşallah, evimiz sapa old için servis forması bu sene gelmedi fakat kayıt sırası bastırdık seneye kesin olsun diye...Bu sene çalışma konusunda net olmadığım için servis çıkmamasına sevindim çünkü arabada cok güzel sohbet paylaşım yapıyoruz oğlumla bir de hava güzel olduğunda okul bahçesinde arkadaşları ile oynamaya devam ediyor biz veliler cocuklari bekleyip sohbet ediyoruz...oglumu arkadaşları arasında nasıl davranışta bulunuyor gözlemliyorum, o mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Sagliksiz düşünce biliyorum ama servise binen cocuklar ders biter bitmez servise bindiriliyor aklıma geldikçe üzülüyorum seneye öksüz gibi kalacak diye...benim okul çıkışı orada gozukmem ogreymeni ile konuşmam vs hepsi cocuga guven veriyor tabi...servise binen cocuklarin böyle şansı olmuyor .
Yani mesela çalışmadığı halde tam gün okula verdiği için de o zaman anneliği eleştirenler olabilir. Sonuçta yarım gün götürüp getirip evde annesiyle doya doya vakit geçireceğine zavallı çocuk “öksüz” gibi okulda uzun süre kalıyor o zaman diyelim biz de.Konu ilerledikçe başka bir insana evrildiniz sanki konu sahibesi.
yardım isteyen bir insandan kendisi dışında herkesi küçük gören
kendi yapamadıklarını yapsın diye çocuğunu baskı altına almış
tercihlerinin sonuçlarıyla yüzleşmek yerine başkalarını suçlayan
insanların yaşadıkları hayatı o kişilere çok gören birine dönüştünüz sanki.
Su yazdıklarınıza bakılırsa asil kibirli ,ego tavan yapmış kişi sizsiniz...sizden daha nitelikliyim demişsiniz ya çok güldüm gerçekten maalesef kompleksli insanlar bu şekilde konuşur asil size psikolojik destek şart!
Bu kadar nitelikli iyi yere gelen bir tipin burda saatlerdir uzun uzun mesaj yazacak zamanı nasıl bulabildiği de uzmanlık sorusu!
Hani ben işsiz güçsüzüm ya ,benim için normal hani !
Daha fazla değerli vaktinizi harcamayın, çünkü sizi ignore ediyorum!
İçimden geldiği gibi konuşuyorum burada evet öksüz gibi demem pek sağlıklı ruh yapısı değil.. farkındayım kendi bağımlılığımin, ise girmem en sağlıklı olacak ,inanın ben de yeni yeni anlıyorum bazi şeyleri..Ama siz de gerçekten burada insanı kışkırtıyorsunuz. Sizi koruyanlardandım ama hala öksüz diyorsunuz yahu. Ne alakası var. Serviste de gayet güzel arkadaşlıklar kuruyorlar. Bunda üzülecek bir şey yok.
Çocuğunuzla ilgili abartılı ruh halinizden bir an önce sıyrılmazsanız ileride gerçekten büyük sorunlar yaşayacak çocuğunuz
Tam olarak bu. Çok arabesk.Cherry mutevaziliginden yazmaz ama ben onun yerine soyleyeyim, yanlis kisiye cattiniz cunku kendisi benim meslektasim doktorali bir muhendis, yurtdisinda oldukca iyi bir kariyeri var. Sizden daha nitelikliyim kismina gulmeyin bos yere yani :)
Ayrica o kadar drama kralicesisiniz ki, icimi baydi cumlelerinizin arabeskligi. Secimlerinizin sonuclarina katlaniyorsunuz herkes gibi, evlenmek, cocuk dogurmak, isi birakmak, hepsi sizin secimlerinizdi, iyi veya kotu.
Ben de ekip lideriyim ve 2 seneden fazla annelik izni kullanip ara verenlerin basvurusunu otomatik olarak eliyorum cunku cok dinamik bir alandayim, daha fazla arayi kaldirmaz bizim alan. Bu da bir sonuc yani isi birakirken bunu goze aliyor olmaniz lazimdi.
Yani mesela çalışmadığı halde tam gün okula verdiği için de o zaman anneliği eleştirenler olabilir. Sonuçta yarım gün götürüp getirip evde annesiyle doya doya vakit geçireceğine zavallı çocuk “öksüz” gibi okulda uzun süre kalıyor o zaman diyelim biz de.
Bunun sonu yok ki.
Anneliği yarışa çevirip başkalarının çocuklarına üzülenlere de sinir oluyorum. Servisle giden çocuklara üzülmek ne kadar sinir bozucu
Bence gerçekten bir terapi falan alın. Çocuk sizin uzantınız değil. Sizinle arabada sohbet ederek gittiği gibi serviste de arkadaşlarıyla sohbet edecek.İçimden geldiği gibi konuşuyorum burada evet öksüz gibi demem pek sağlıklı ruh yapısı değil.. farkındayım kendi bağımlılığımin, ise girmem en sağlıklı olacak ,inanın ben de yeni yeni anlıyorum bazi şeyleri..
+1000000ya kadın ogluna cok baglanmıs ben de elestirdim bu surecte kendini gelistirmeliydi tüm hayatı cocuk olmamalıydı fakat esinin en basta calısma dedikten sonra asagılamaya baslaması igrenc. bu kadın hizmetci mi? artı özel sektör türkiyede cok boktan hepimiz biliyoruz. cok bi zorunluluk olmadıkca kimse calısmayı istemiyor zaten. sanki türkiyedeki calısma kosulları norvece denk gibi konusuyor herkes
Yani 7-8 yaşında bir çocuk annesinden ayrı okula gidecek diye şimdiden üzülüyorsa anne o çocukta sağlıklı büyümüyordur. Çocuğu kendine bağımlı hale getiriyor. Zarar verdiğinin farkında değil.ben yadırgadım konu sahibesinin tavrını bir tutarsızlık var
bir mesajda çalışmak istiyorum diyor diğer yanda o olmaz bu olmaz diyor
çocuğuma kıymet veriyorum diyor çocuk üzerinden kendi hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor
eşinden şikayet ediyor sonra eşiyle yurtdışına çıkma planlarından ya da hayallerinden bahsediyor
bir kendini gerçekleştirememiş olma durumu var sanki.
Ters cümleler kursa da öksüz yetim insanların tepkisini çektiniz. Kalbini kırdınız. Devam ettirmemelisiniz. Orada o söze üzülüp size kötü şeyler yazılmasına tepki gösterdim ama sizin kırıcı olduğunu söylenen cümlenizi inatla tekrar söylemeniz de kabul edilemez.İçimden geldiği gibi konuşuyorum burada evet öksüz gibi demem pek sağlıklı ruh yapısı değil.. farkındayım kendi bağımlılığımin, ise girmem en sağlıklı olacak ,inanın ben de yeni yeni anlıyorum bazi şeyleri..
Tam olarak bu. Çok arabesk.
Çocuk servisle gidip gelince “öksüz gibi” olacak diye şimdiden üzülüyor.
Bu hislerin çocuğa geçmemesi mümkün değil. Bu çocuk nasıl sağlıklı sosyalleşebilir ki? Annesinden bağımsız hareket ettiğinde kötü bir şeymiş gibi düşünüyor annesi.