çalışmaya başlıyorum ev temizlik düzen yemek için programa ihtiyacım var

zeraseba

MELEĞİMİ BEKİYORUM
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
5.634
12.933
248
İstanbul
MERHABA KK. iki buçuk senelik evliyim bebeğim yok. nasıl olsa evdeyim die işlerimi canım ne zman isterse o zman yapıorum. bi kaç haftaya kadar çalışmaya başlıyorum. sabah 8 akşam 6 hafta içi olcak. evime 5 dakika uzaklıkta yol sorunu yok yani. sıkıntım şu çalışrıken ev düzenini nasıl sağlamalıyım. temzilik düzen yemek vs bu konuda tecrübeli arakadaşlardan tavsiye bekliorum. şimdiden sağolun

işin hayırlı olsun canım. allah utandırmasın. ben de çalışıyorum. yaklaşık 3 yıllık evliyim. gerçi ben sabah 7de işe gidip 3 te evde oluyorum.(pazartesi-salı- çarşamba 5'te) ama unutma 8'de işe gitmen büyük bir avantaj. benim de bebeğim yok henüz. işe yeni başlayacağın için çocuğunun olmaması da bi avantaj. en azından düzenini oturtana kadar. ben sana kendi düzenimden bahsedeyim. hafta sonu 1 günü (ben genelde cumartesiyi) temizliğe ve çamaşıra ayırıyorum. tüm odaları tek te toparlayıp süpürüp toz alıp siliyorum. pazar günleri de bolca yemek yapıyorum. bunları tupper kaplara koyuyorum neredeyse hafta ortasına kadar idare ediyor bizi. dediğim gibi perşembe ve cuma erken çıkıyorum. eve gelip hemen yemeğimi koyuyorum sonra günlük temizlik yapıyorum. tozlanan yerler gözüme çarparsa hemen ıslak mendille alıveriyorum. ama işin püf noktası ertelememek kesinlikle. yoksa o iş dağ gibi birikip gözünü korkutuyor. sen ne güzel 8'de işe gidecekmişsin. sabah 6,5- 7 gibi kalkar camlarını açarsın. yemeğini koyarsın. yemek pişerken sen de hızlıca etraftaki dağınıklığı toplarsın. zaten 2 kişiymişsiniz pek dağınıklık olmaz. hafta sonu da süpürüp viledanı yaparsın. ohh misss

bu arada buradaki temizlik topikleri de faydalı olur. böyle çok topik var kk da.

Son düzenleme:

çok sağol arkadaşım. aslında ben yemek işini bi akşam önce yaparım diodum. sabah yapmak iyi fikir. akşamdan yemeğinden sonra sabah için yemeklikleri ayarlarsam iki dakka koyarım yemeği eğer tutarlı olabilirsem inş. temizlk topiklerini okuyorum. ama kendme göre bi düzen kurmam lazım o yüzden topik açtım. öneriye ihtiyacım var akıl akıldan üstündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…