işin hayırlı olsun canım. allah utandırmasın. ben de çalışıyorum. yaklaşık 3 yıllık evliyim. gerçi ben sabah 7de işe gidip 3 te evde oluyorum.(pazartesi-salı- çarşamba 5'te) ama unutma 8'de işe gitmen büyük bir avantaj. benim de bebeğim yok henüz. işe yeni başlayacağın için çocuğunun olmaması da bi avantaj. en azından düzenini oturtana kadar. ben sana kendi düzenimden bahsedeyim. hafta sonu 1 günü (ben genelde cumartesiyi) temizliğe ve çamaşıra ayırıyorum. tüm odaları tek te toparlayıp süpürüp toz alıp siliyorum. pazar günleri de bolca yemek yapıyorum. bunları tupper kaplara koyuyorum neredeyse hafta ortasına kadar idare ediyor bizi. dediğim gibi perşembe ve cuma erken çıkıyorum. eve gelip hemen yemeğimi koyuyorum sonra günlük temizlik yapıyorum. tozlanan yerler gözüme çarparsa hemen ıslak mendille alıveriyorum. ama işin püf noktası ertelememek kesinlikle. yoksa o iş dağ gibi birikip gözünü korkutuyor. sen ne güzel 8'de işe gidecekmişsin. sabah 6,5- 7 gibi kalkar camlarını açarsın. yemeğini koyarsın. yemek pişerken sen de hızlıca etraftaki dağınıklığı toplarsın. zaten 2 kişiymişsiniz pek dağınıklık olmaz. hafta sonu da süpürüp viledanı yaparsın. ohh misss
bu arada buradaki temizlik topikleri de faydalı olur. böyle çok topik var kk da.