merhaba, benim biri 6 altı yaşında bir oğlum ve 15 aylık ikiz bebeklerim var.nisan ayında ücretsiz iznim bitti ve işe başladım.çocuklarda kreşe tabi.kreşe başladıklarından beri ikizler sürekli hastalanıp duruyolar,bi tanesi alıştı gibi ama diğeri sürekli ağlayarak gidiyo.kreşteki öğretmenlerine soruyoruz orda nasıl diye hep iyi şeyler söylüyorlar.ama bir çalışanı dediki benden duyduğunuzu söylemeyinde biri iyi oynuyo ama bu sürekli ağlıyo dedi.şimdi ücretsiz izin iki yıla çıktı ya hoş paramızda yok ama kredi filan çekeriz heralde, acaba bi kaç ay ücretsiz izin alsamda evde kendimmi baksam mesala ekime kadar.ondan sonra eylülde işyerimin kresi açılacak oraya vercem.abimizde oraya gidiyo ve acayip memnunum ordan.yoksa yıllık iznimden ara ara alarak bu dönemi öylemi geçirsem.aslında evde kalmak istemiyorum .evde çok yoruluyorum.evde olunca eşimin davranışlarıda çok değişiyo.kendisinden ne zaman yardım istesem sürekli olarak diyoki ben çalışıyorum yorgunum sen yap diyo.ama bende 3 çocukla evde yatmıyorumki .onların bakımı evimin temizliği bide evde olunca misafir olarak gelen giden de bitmiyo çok yoruluyorum çok.şimdi en azından temizliği kadın yapıyo.sabahları bende herkesle birlikte giyinip süslenip evden çıkıyorum.eşimde yardım ediyo.yorulunca kıymetide oluyo.sen yoruldun diyo ver birinide ben tutuym diyo.ama çocuklarımı görünce onları bırakıp işe gitmeye de dayanamıyorum.şimde bu durumda siz olsanız ne yapardınız:26:
Son düzenleme: