• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak..

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Maddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım.Adı duyulmuş büyük güzel bir hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak işe başladım.Toplam 3 gün gittim.Çok mutsuzum neden bilmiyorum ama pişmanım başladığım için.Her an bırakabilirim 2 ay deneme süresi var..
Şimdi benim sorum aslında farklı hanımlar ben 3 gündür bir saniye bile maskemi çıkartmadım 2 maske takıyorum yanlarınıda kapatıyorum.5-10 dkda bir kokusu Berbat bi dezenfektanla ellerimi siliyorum..
Dün hafif öksürüyodum,çok koşarsınızda boğazınızda oksijen yetmiyo gibi bi his olurya aynen öyle hissediyodum.
Bugünde yutkununca boğazım acıyor..

hanımlar korona mıdır yoksa 9 saat boyunca asla maskeden burnumu dahi çıkartmamak mı böyle yaptı beni?

Ve ben üniversite son sınıfm bölümüm bu sektörle alakalı şimdi ayrılsam daha sonraki süreçte iş bulmam konusunda sizce sıkıntı çıkarır mı?

Maddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım.Adı duyulmuş büyük güzel bir hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak işe başladım.Toplam 3 gün gittim.Çok mutsuzum neden bilmiyorum ama pişmanım başladığım için.Her an bırakabilirim 2 ay deneme süresi var..
Şimdi benim sorum aslında farklı hanımlar ben 3 gündür bir saniye bile maskemi çıkartmadım 2 maske takıyorum yanlarınıda kapatıyorum.5-10 dkda bir kokusu Berbat bi dezenfektanla ellerimi siliyorum..
Dün hafif öksürüyodum,çok koşarsınızda boğazınızda oksijen yetmiyo gibi bi his olurya aynen öyle hissediyodum.

hanımlar korona mıdır yoksa 9 saat boyunca asla maskeden burnumu dahi çıkartmamak mı böyle yaptı beni?

Ve ben üniversite son sınıfm bölümüm bu sektörle alakalı şimdi ayrılsam daha sonraki süreçte iş bulmam konusunda sizce sıkıntı çıkarır mı?
İki değil 10 maskede taksan nereden geldiğini anlamıyorsun malesef. Belirtilere gelirsek ben çevremden boğaz ağrısı duymadım eklem ve baş ağrısı ilk belirtileri sanırım yada kişiden kişiye değişiyor bilemiyoruz illet birşey

Tst yaptır pozitif isen rapor verilir sonra devam edersin bırakmaman sonrası için önemli diyorsun çünkü

İki değil 10 maskede taksan nereden geldiğini anlamıyorsun malesef. Belirtilere gelirsek ben çevremden boğaz ağrısı duymadım eklem ve baş ağrısı ilk belirtileri sanırım yada kişiden kişiye değişiyor bilemiyoruz illet birşey
.. onları takip edicem simdi belirti olursa en ufak direkt test yaptırırım

ahah keşke böyle bir hata yapmasaydım bdvye açsaydım daha cok gören olurdu:) ama bana hiç konu seç diye sorulmadı bi baktım cinsellik😁😁
Cinsellik konusunu bdv de açanı cok gördükde bdv konusunu cinsellik bölümüne açanı ilk defa görüyorum :KK70::KK70:

Burdan anladığım kafaniz cok karışık ve dolu 😁

İşte araya çıkınca hep kadınlar kılübüne yazcam diye düşünerek çıkıyorum:)) mutsuzum sizinle dertleşmel bana çok iyi geliyor..

Maskedendir o endise etmeyin hemen. Ben tek maskeyle bile zor duruyorum cift maske ve yanları iyice kapali olunca boğazınız kuruluktan tahriş olmuş olabilir. Nefes nefese kalmanız da gün içinde rahat bir sekilde oksijen alamamaktan kaynakli nefes açlığı oluşmuştur.

Tüm bu önlemleriniz yanında öncelikle bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Vitamin takviyeleri, yeterli beslenme vs bunlara cok dikkat edin. Allah yardımcınız olsun🙏🏻

Back
X