- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
İki değil 10 maskede taksan nereden geldiğini anlamıyorsun malesef. Belirtilere gelirsek ben çevremden boğaz ağrısı duymadım eklem ve baş ağrısı ilk belirtileri sanırım yada kişiden kişiye değişiyor bilemiyoruz illet birşeyMaddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım.Adı duyulmuş büyük güzel bir hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak işe başladım.Toplam 3 gün gittim.Çok mutsuzum neden bilmiyorum ama pişmanım başladığım için.Her an bırakabilirim 2 ay deneme süresi var..
Şimdi benim sorum aslında farklı hanımlar ben 3 gündür bir saniye bile maskemi çıkartmadım 2 maske takıyorum yanlarınıda kapatıyorum.5-10 dkda bir kokusu Berbat bi dezenfektanla ellerimi siliyorum..
Dün hafif öksürüyodum,çok koşarsınızda boğazınızda oksijen yetmiyo gibi bi his olurya aynen öyle hissediyodum.
Bugünde yutkununca boğazım acıyor..
hanımlar korona mıdır yoksa 9 saat boyunca asla maskeden burnumu dahi çıkartmamak mı böyle yaptı beni?
Ve ben üniversite son sınıfm bölümüm bu sektörle alakalı şimdi ayrılsam daha sonraki süreçte iş bulmam konusunda sizce sıkıntı çıkarır mı?
Tst yaptır pozitif isen rapor verilir sonra devam edersin bırakmaman sonrası için önemli diyorsun çünküMaddi sebeplerden dolayı çalışmak zorundayım.Adı duyulmuş büyük güzel bir hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak işe başladım.Toplam 3 gün gittim.Çok mutsuzum neden bilmiyorum ama pişmanım başladığım için.Her an bırakabilirim 2 ay deneme süresi var..
Şimdi benim sorum aslında farklı hanımlar ben 3 gündür bir saniye bile maskemi çıkartmadım 2 maske takıyorum yanlarınıda kapatıyorum.5-10 dkda bir kokusu Berbat bi dezenfektanla ellerimi siliyorum..
Dün hafif öksürüyodum,çok koşarsınızda boğazınızda oksijen yetmiyo gibi bi his olurya aynen öyle hissediyodum.
Bugünde yutkununca boğazım acıyor..
hanımlar korona mıdır yoksa 9 saat boyunca asla maskeden burnumu dahi çıkartmamak mı böyle yaptı beni?
Ve ben üniversite son sınıfm bölümüm bu sektörle alakalı şimdi ayrılsam daha sonraki süreçte iş bulmam konusunda sizce sıkıntı çıkarır mı?
Test yaptırırım ama yani anlayamıyorum korona mıdır değil midir:) 2 maskeyleyim bide gözümde gözlükte var geçerse artık yuh derim kndime korona çekici olurum herhaldeTst yaptır pozitif isen rapor verilir sonra devam edersin bırakmaman sonrası için önemli diyorsun çünkü
.. onları takip edicem simdi belirti olursa en ufak direkt test yaptırırımİki değil 10 maskede taksan nereden geldiğini anlamıyorsun malesef. Belirtilere gelirsek ben çevremden boğaz ağrısı duymadım eklem ve baş ağrısı ilk belirtileri sanırım yada kişiden kişiye değişiyor bilemiyoruz illet birşey
Cinsellik konusunu bdv de açanı cok gördükde bdv konusunu cinsellik bölümüne açanı ilk defa görüyorum
Burdan anladığım kafaniz cok karışık ve dolu
Taşınır konunuz merak etmeyin bdv bölümüne girip ordan konu açılıyor sanirim bende açmadım sadece okuyucu ve yorumluyucuyumahah keşke böyle bir hata yapmasaydım bdvye açsaydım daha cok gören olurdu:) ama bana hiç konu seç diye sorulmadı bi baktım cinsellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?