Bence değer. Denemekten zarar etmezsin. Ama denemediğinde o hep aklının bir köşesinde " acaba?" olarak kalır.19 yaşımdayım.Aybü Elektrik elektronik mühendisliği hazırlık sınıfında okuyorum. bu yıl Kpss ortaöğretime girdim.88 puan aldım. Aralıkta ortaöğretim atamaları var ama tercih yapsam mı yapmasam mı kararsızım.
Okulla beraber işi yürüyebilir miyim? Çalıştığım için KYK' dan atılıyorum ankarada geçinebilir miyim? (Çalıştığıma değer mi?).
Bence atama firsatini kacirmamalisin.19 yaşımdayım.Aybü Elektrik elektronik mühendisliği hazırlık sınıfında okuyorum. bu yıl Kpss ortaöğretime girdim.88 puan aldım. Aralıkta ortaöğretim atamaları var ama tercih yapsam mı yapmasam mı kararsızım.
Okulla beraber işi yürüyebilir miyim? Çalıştığım için KYK' dan atılıyorum ankarada geçinebilir miyim? (Çalıştığıma değer mi?).
Kimler kimler neler başarıyor 19 yaşında bu kadar azimliyken vazgeçme derim sen basarirsin. Üstelik memur olduğun için sana yardımcı da oluyorlar. Hakların var.19 yaşımdayım.Aybü Elektrik elektronik mühendisliği hazırlık sınıfında okuyorum. bu yıl Kpss ortaöğretime girdim.88 puan aldım. Aralıkta ortaöğretim atamaları var ama tercih yapsam mı yapmasam mı kararsızım.