Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olsun bende çalışıyorum stres atıyosun bir neviKasiyer olarak ise gircem şuan klomen tedavisine baslicam engel mi
Hep ayakta duruyorum yaNeden olsun bende çalışıyorum stres atıyosun bir nevi![]()
Hamilemisiniz ?Hep ayakta duruyorum ya
Bende duruyorum akşama kadar boğaz patlatıyorum öğretmenim köy okulumdayım yol uzun ama çalışmıyo olsam delirirdim stresten ölürdüm tabi şartlar ve saat de önemli ama fiziki açıdan bi problem olmaz bnceHep ayakta duruyorum ya
Tmm sağolunBende duruyorum akşama kadar boğaz patlatıyorum öğretmenim köy okulumdayım yol uzun ama çalışmıyo olsam delirirdim stresten ölürdüm tabi şartlar ve saat de önemli ama fiziki açıdan bi problem olmaz bnce
Rabbim yardımcınız olsun ben de 6 senelik öğretmenim,daha önce köyde çalışmıştım şimdi şehire geçtim,ama köydeki günlerim daha huzurluydu sanki ya.. siz köyde öğretmenim deyince efkarlandımBende duruyorum akşama kadar boğaz patlatıyorum öğretmenim köy okulumdayım yol uzun ama çalışmıyo olsam delirirdim stresten ölürdüm tabi şartlar ve saat de önemli ama fiziki açıdan bi problem olmaz bnce
Gebe kalirsam çıkarım zatenŞimdi şöyle bir şey var. Gebeliğe engel değil ama gebe kalınca dikkat etmen gerek. Uzanmak, çok uzun süreler ayakta kalmak, ağır kaldırmak bunlar tehlikeli.
Sadece engel olmasın yeterGebe kalirsam çıkarım zaten
Engel olmaz inşallah. Sağlığına dikkat et yeter.Sadece engel olmasın yeter![]()
Evet köy her türlü daha rahat zaten idare ve yolu konusunda skıntı yok memnunum ilçe il merkez yoğunluğu daha zor olurRabbim yardımcınız olsun ben de 6 senelik öğretmenim,daha önce köyde çalışmıştım şimdi şehire geçtim,ama köydeki günlerim daha huzurluydu sanki ya.. siz köyde öğretmenim deyince efkarlandım![]()
Ne güzelEvet köy her türlü daha rahat zaten idare ve yolu konusunda skıntı yok memnunum ilçe il merkez yoğunluğu daha zor olur![]()