Çalışma günlüğüm

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
34
Dilimi geliştirmem lazım Iyi bir yüksek lisans yapmayı hedefliyorum Onun dışında maalesef bu yıl tayin olup geldiğim yerde hiç mutlu değilim Şimdi yeniden sınava çalışıp bu işkenceye son vermek istiyorum Mart ayında görevde yükselme sınavı var Dün bu sınava çalışma kararı aldım Bunun dışında açıköğretimden sosyoloji okuyorum Ama bu çok zamanımı alan bir şey değil 1-2gün çalışıp sınavları verebiliyorum Bu arada çalışıyorum ve yeni evliyim. Tüm bunları başarabilir miyim? Nasıl altından kalkarım bilmiyorum Ama kendimi motive etmek için ve moral bulmak için bu sayfayı açtım Dilerim işe yarar Herkese sonsuz başarılar

Evet Dün akşam karar vermiştim bu başlığı yazmaya Dün herkes yattıktan sonra görevde yükselme sınavına çalıştım Tatİldeyim ve eşimle annemi babamı görmeye geldim Dolayısıyla ailemle vakit geçirmek İstİyorum ve eşim de olduğu için odaya kapanıp çalışma şansım yok Ama hiç çalışmamaktan iyidir Herkes yatınca yatakta birkaç saat çalışabiliyorum Damlaya damlaya göl olur umarım

Gün boyu kaçak göçek bir şeylere bakmaya çalıştım Ama ne kadar olacak ki bu şekilde Pes etme Pes etme pes etme.. Şimdi herkes yatmaya çekildi Hadi kalk biraz daha çakış Uykun var biliyorum amakendinden başka güvenecek kimsen yok

Ayyy bu başlık tam benlik olmuş! Hemen ortakçı oldum sanki ama bu ara aynı şeyi düşünüyordum. Motivasyon için böyle yazıp yazıp kendimizi gaza mı getirsek :KK53:

Ve bence.. gayet üstesinden gelebilirsiniz. Az da olsa her gün sistemli çalışırsanız olur. Klişe gibi gelebilir ama dil için kesinlikle doğru bu yaklaşım..

X