• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri'' okuyan varmııı

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
kızlar bu bölümü istiyorum sanırım.tabi karar veremedim ama en ideali bu.bilen okuyan derslerin zorluk derecesi falan nedir.bilgi istiyorum :44: kimse ugramıyo gibi ama belki cvp veren birileri cıkar diye umutediyorum :24::24:

merhaba,bende bir çekocuyum canım. 1.ve 2.sınıf dersleri ortak,herkesin gördüğü dersleri görüyoruz.3.ve 4.sınıflarda kendi bölümümüzün derslerini görmeye başlıyoruz:) ben 3.sınıfta bir tek finansal yönetimde zorlanmıştım(zaten bir tek sayısal olarak bu ders var)genel olarak sözel dersler.4.sınıfta sözel.türkiye ekonomisi haricindeki dersler kolay şimdilik ama final konuları nasıl bilmiyorum henüz çalışmaya başlamadım çünkü:)

bu bölümü sevdim.calışma alanlarıda fazla gibi.ama bide sosyal hizmetler var.karar veremiyorum.bide ben sözel ögrencisiydim zorlancak gibiyim ama halledilir sanki:44:

sen kacıncı sınıftasn canım.

Son düzenleme:
4.sınıfım canım.1 ve 2.sınıfı geçtikten sonra 3.ve4.sınıfı yaparsın.bizim bölümümüzün dersleri sözel sayılır...dediğim gibi 1.ve 2.sınıfta genelde sayısal ağırlıklı dersler onlarda fazla değil,en fazla 2-3 ders.olmazsa dershaneye gitme imkanın varsa zorlandığın derslerde gidersin.seninde söylediğin gibi iş imkanı açısından daha geniş bir bölüm ama sosyal hizmetlerde güzel bir bölüm...çalıştıktan sonra inanki yaparsın şimdiden gözünü korkutma.iş bulma açısından çevrende hangi bölüm uygunsa onu tercih et derim ben...

Son düzenleme:
abim de benim için araştırıo bu bölümü.sosyal hizmetlerden daha geniş çalışma alanı dedi.iyi şeyler duyuyorum yani.karar verdim sosyal hizmetler istemiyorum.bilgilendirdigin için teşekkür ederim.senin de bitmiş okuln darısı başıma:34:

rica ederim canım benm.herhangi takıldığın bir yer olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.uzatacam ben bu gidişleme hala ders çalışmaya başlamadım canım yaa,sen bnm gibi olma:):):):1:

:1: açıktan okumanında bu olayı kötü..biraz zorlarım kendimi sınav vakti gelince hızlanmak lazm.umarım olmam senin gibi :9:
ben 4.sınıfa gelene kadarrrr oohhhoo 5 sene var daha :32:

konuma dönüş yaptım tekrar :)

açık ögretimden devam edicem bukez önlisansı lisansa tamamlamak için ve yine kararsızım.
bitirdikten sonra nerelere işe girilir acaba ??

ve aöf'de neden harç parası var hala . hani harçlar kalkmıştı :44:

Back