- 23 Ağustos 2012
- 49.686
- 230.504
-
- Konu Sahibi vespertine
kadınlar neden bu kadar her şeyi yapmak zorunda! biz bunları yaparken erkekler eşlerimiz neler yapıyor? herkes biraz eşlerinden bahsedebilir mi? ben düşündükçe sinir oluyorum
5 aylık evlıyım 20:30 evde oluyorum sadece tek gün izinliyim o günde temızlık yapmıyorum eşimle ve annem-babamla zaman geçirmeye çalısıyorum
yemek temızlık ütü yanı bütün işlerimi hafta içi tek tek yapıyorum ve tabıkı çok yoruluyorum
bıde daha yenı evlıyım ama maşallah diyeyım herşeyımı yetiştirıyorum
eşimde yapıyor sağolsun ama biraz söylenmem gerekir yapması için :) o zavallım 11-12 de gelıyor cogu zaman anca yemek yıyıp yatıyor erken gelıncede yapacagı iş varsa ben söylenmeye baslıyorum yapıyor anca öylebiraz eşini da alıştır istersen sonra çıok pişman olursun
Evli olanlar bence biraz daha şanslı düzen konusunda (tabi yardımcı bir eşleri varsa) Azıcık bile yardım etseler büyük kolaylık olur. Benim durumumda zaten evde yalnızım :)kadınlar neden bu kadar her şeyi yapmak zorunda! biz bunları yaparken erkekler eşlerimiz neler yapıyor? herkes biraz eşlerinden bahsedebilir mi? ben düşündükçe sinir oluyorum
aynen .Çok doğru .Ben de sizin gibi yapıyorum .sabah çıkmadan evi süpürüyorum akşam geldiğimde de silip tozları alıyorum ütüleri gece tv izlerken yapıyorum malum aksamlar geceler uzun yani her iş yetişiyor haftasonum da bana kalıyor çok şükür
daha düzenli oluyor daha çok vakit kalıyor ya böyle olunca hem sabah daha dinç oluyor insanaynen .Çok doğru .Ben de sizin gibi yapıyorum .
Merhabalar,
Bir çok kadın gibi ben de çalışıyorum. Sabah çıkıp akşam 7 civarı evde oluyorum. Evde çocuk, koca vs olmamasına rağmen zaman zaman düzen kurmakta zorlanıyorum. Çalışma hayatı öğrencilik gibi değilmiş.
Yemeklerimi genellikle bir kaç günlük yapıyorum. Alış verişleri haftasonundan toplu yapmaya çalışıyorum. Yorgun argın gelince hafta içi hiç bir ev işi yapamıyorum. Tüm işler haftasonuna kalıyor. Haftasonu azıcık gezeyim bir arkadaşımla kahve içeyim dersem hiç vaktim kalmıyor. Sürekli haftasonu da eve kapan iş yap insanın psikolojisi bozuluyor.
Bana önerilerinizi bekliyorum.
o kötü işte .Ahh kelin merhemi olsa .
Ben de bide cabası dağınık bir koca varrrr
o kötü işte .
Çorapları top yapan bir kocaya sahip değilim neyseki