- 14 Şubat 2010
- 90
- 23
-
- Konu Sahibi vespertine
sabah çıkmadan evi süpürüyorum akşam geldiğimde de silip tozları alıyorum ütüleri gece tv izlerken yapıyorum malum aksamlar geceler uzun yani her iş yetişiyor haftasonum da bana kalıyor çok şükür
bir süre sonra alışıyorsun sıkıntı olmuyor önemli olan biraz erken uyanabilmekSabah çıkmadan ev süpürmek miben evi süpürdüm mü iflahım kesiliyor bi de muhakkak çok terliyorum
çok şanslısın benim eşim elini hiçbir şeye sürmezbekarken bende böyleydim. evlendim eşimle ortak yapıyoruz her işi rahatım
aynen bende bazen böyle yapmaya çalışıorum tabisi çok yoruluorum ama değiyorrrcuma günü iş çıkışı tüm gücünü topla evi süpür sil..cumartesi sabahıda toz al..sonra gez toz
haftasonu gezmeye dinlenmeye çok zaman kalıyor..aynen bende bazen böyle yapmaya çalışıorum tabisi çok yoruluorum ama değiyorrr
Ben sabahlari uyanmakta da ayrı sorun yaşıyorum. Zaten sabahın 7sinde süpürge çalıştırırsam komşular kapıya dayanır heraldebir süre sonra alışıyorsun sıkıntı olmuyor önemli olan biraz erken uyanabilmek
bizimkiler çalıştığı için pek sıkıntı olmuyor süpürgemiz de çok sesli değil zatenBen sabahlari uyanmakta da ayrı sorun yaşıyorum. Zaten sabahın 7sinde süpürge çalıştırırsam komşular kapıya dayanır heralde
Valla ne güzel kurmuşsun düzeni canım :) Evim zaten küçücük ama yinede yetmiyor işte. Cuma akşamları biraz kendimi zorlamayı deniyim bakalım.Her şey mükemmel olacak diye düşünmekten vazgeçtim.
"Bir odadan ayrılırken asla elin boş çıkma" politikası uyguluyorum, çooooookkkkkkkkkkkk işe yarıyor. Mutlaka ya mutfağa gidecek, ya yatak odasına, ya çocukların odasına gidecek bir şey oluyor.
Yemeklerimi pazar günü 3 günlük yapıyorum. Perşembe balık günü, Cuma ise pizza vb hazır hamur işi günü.
Pazar günü pazarımız oluyor, ona gidiyorum. Market alışverişini hafta içinde iş çıkışı, ne bitmek üzereyse onu alarak 10 dakikada bitiriyorum.
Cuma akşamı kendimi sıkıp temizliği yapmaya çalışıyorum ki hafta sonu bana kalsın.
Arada yardımcı alabilirsiniz, sonuçta ne için çalışıp para kazanıyoruz.
sabah çıkmadan evi süpürüyorum akşam geldiğimde de silip tozları alıyorum ütüleri gece tv izlerken yapıyorum malum aksamlar geceler uzun yani her iş yetişiyor haftasonum da bana kalıyor çok şükür
hayır olmuyor canım onlarda çalışıyorlar evde kalan pek olmuyor zatensabahın köründe elektrik süpürgesi açmak sorun olmuyormu komşular tarafından ?