• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan hanımlara pratik mutfak gereçleri!

kindergarten1542

sevgilisinin bitanesi
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
65
0
296
Arkadaşlar öncelikler merhaba :)
Sizlere danışmak için bu konuyu oluşturdum. Seneye Allah Nasip ederse evleneceğim ve çalışan bir bayan olacağım bu nedenle mutfakta saatlerimi harcamak gibi bir lüksüm yok. Bu durumda pratik mutfak aletleri yardımıma yetişecek. Size çeyizim için almış olduklarımı göstereceğim bunların dışında varsa önerilerinize açığım. şimdiden teşekkürler :)


$0a-Yer-Tasarruflu-Baharatlik-Rafi-Swivel-Store__78566590_0.jpg $garlic_pro_7.jpg $images (1).jpg $images.jpg $magic-kitchen-suzgec.jpg $nicer-dicer-plus1.jpg $PASTA-DILIMLEYICI__51935754_0.jpg $Pratik-Paslanmaz-Coklu-Dograma-Makasi-Dograyici__71218331_0.jpg $Yumurta-Kirma-ve-Sari-Ayirma-Makinasi-Ez-Cracker__50787451_0.jpg

Sırasıyla; Yer kaplamayan dolap içi baharatlık düzenleyici
sarımsak ve soğan doğrayıcı
çok amaçlı süzme haşlama ve kızartma aparatı
yer kaplamayan katlanan huni
ayarlanabilir makarna süzgeci
nicer dicer plus doğrayıcı
pasta kesme aparatı
çoklu sebze dilimleyici (maydonoz, dereotu vb. yeşillikler)
yumurta kırma ve sarısını ayırma aparatı ( haşlanmış yumurtaları kolayca soyduğu için aldım sadece :52: )
 
işe yarayan bir tek kızartma aparatı bence.
diğerleri yer kaplamaktan başka bir işe yaramaz..

bende çalışan bir bayanım..
size tavsiyem ;

tupper superşef ;
002085-0000-0025.jpg


soğan sarımsak doğrama derdi yok.. mini yeşillikleri doğruyor.:31:
 
işe yarayan bir tek kızartma aparatı bence.
diğerleri yer kaplamaktan başka bir işe yaramaz..

bende çalışan bir bayanım..
size tavsiyem ;

tupper superşef ;
002085-0000-0025.jpg


soğan sarımsak doğrama derdi yok.. mini yeşillikleri doğruyor.:31:

kesinlikle katılıyorum benim elimden ayırmadığım tezhamın hep üstünde duran bir gereç. çok memnunum..
 
saklama kaplarının kalitelisinden alın kızlar. tupper ve paşabahçe-hisar'ın cam kavanozları iyi. hatta cam içi göründüğü için daha iyi oluyor. ben fissler'in elde doğrama aletinden almıştım aynı tupper şef gibi, fiyatı da daha uygundu. Ama sorun kaç kere kullandınız diye :D Ha bire korkmazın rendesini kullanıyorum çünkü 2 kişiyiz yemekte... çok kirliliğe gerek yok. Blender seti çok önemli gerçekten iyisinden alın. Tost makinesi önemli eğer seviyorsanız. Onun dışında yukarıdaki resimdeki ürünlerden bi tek huni işe yarar. diğerlerini almayın. fissler düdüklü çok pratik öneririm, comfort modeli benimkisi.
 
Back