merhaba hamişler aranızda öğretmen olan ve daha önce doğum yapmış birileri var mıdır? doğumum temmuzun ortasına denk geliyor ve doğum sonrası 8 haftalık izin yaz tatili sebebiyle yanıyor sadece 2 haftası kalıyor kullanabileceğim. bebeğim eylülde 1buçuk 2 aylık felan olacak o kadar küçükken göreve başlamak istemiyorum. ücretsiz izin derseniz maddi durumumuz elvermiyor maalesef. napıcam ben bir akıl verin
bazıları doktordan heyet raporu alabilirsin diyor ama her doktor verir mi kaç aya kadar verebilir? okul idaresi bu konuda sorun çıkarır mı? kafam allak bullak oldu şimdiden bunları düşünmekten..
Merhaba kızlar öğretmen bir arkadaşım için soruyorum. 1 Eylül gibi doğum yapacak. 8 haftalık doğum izninden sonra 40 gün rapor almayı düşünüyor, sonra ocak ayına gelindiği için yani yeni yıla geçildiği için 40 gün de o zaman almayı planlıyor. yani üst üste çalışmadan 80 gün rapor alabilir mi?
Evet 15 tatil ve yaz tatiline gelen kısımlar yanıyor maalesef.kızlar doğum izniniz tatile denk geliyorsa malesef o izni sonradan kullandırmıyorlar, bakanlığın bir yazısı vardı yanlış hatırlamıyorsam bunun ilgili
canım ben de aynen dediğin gibi yaptım bugün doktordan çalışabilir raporumu aldım çok şükür. inşallah bi sıkıntı çıkmaz da 37.haftama kadar çalışabilirimMerhaba arkadaşım bende bir öğretmenim ve dogumumda temmuz sonuna denk geliyor. Karneler verildikten sonra doğum iznim basliyo malesef. Bende çalışabilir raporu alıp 2 hafta seminere gidip o çalıştığım 2haftayimi doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyorum. Doğum sonrası izninin de zaten yarısı gideceği için önceden aktardigimla toplam 6 hafta iznim oluyo. Sonrası heyet raporu alırım yarıyıl tatiline kadar ben böyle planlıyorum. Şubatta sonrada 2 ay annem 2 ay kaynanam gelecek bi aksilik olmazsa onlar bakacak. Bende en azından bu yıl ücretsiz izne ayrılamaM. Ama 2016 eylülde ayrılmayı düşünüyorum en azından 1 yıl. Bence sende 32.h32.haftanin içinde çalışabilir raporu al okula devam et ve izinlerini doğumdan sonraya aktar. Çünkü