kızlar merhaba
1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamileyim
bebişimi çok istedim ve şükürler olsun ki Allah aratmadan nasip etti; inşallah kucağımıza sağlıkla almak da nasip olur
başlarda hazır mıyım değil miyim şeklinde korkularım vardı ama onları da atlattım çok şükür
yoğun bir tempoda özel sektörde çalışıyorum ve oldukça yorucu geçiyor günlerim
bir yandan da düşünür oldum bebeğim doğduktan sonra nasıl yetişeceğim bu kadar işe diye
annemle aynı şehirde yaşadığımdan 1-2sene kadar ona bırakırım diye düşünüyorum
annem gezmeyi çok seven biri olduğu için zorlanacaktır muhtemelen ama çok küçükken bakıcıya bırakmak istemiyorum
muhtemelen bakıcıya vereceğimin yarısı kadarını anneme veririm; sonuçta o da emek sarfedecek hem onun için de ek bir gelir olur
annemle bunları konuşmadım henüz; o da "ben bakarım" demedi; belki bizden çekiniyor işimize karışmak istemiyor ama tereddüt ediyorum emrivaki yapmak istemiyorum; ilk fırsatta açık açık konuşacağım
diğer bir konu da ev işleri :S
haftada 1 temizlikçi tutarak halledebilirim gibi geliyor; 1 yıla kadar süt iznim olacak zaten işten erken çıkacağım
ama bazen de şimdi bile zor yetiştiğimi düşündükçe içim daralıyor
günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum
sizin ne gibi planlarınız var doğum sonrası için?
bebişinize kim bakacak ya da evinize yardımcı alacak mısınız?
1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamileyim
bebişimi çok istedim ve şükürler olsun ki Allah aratmadan nasip etti; inşallah kucağımıza sağlıkla almak da nasip olur
başlarda hazır mıyım değil miyim şeklinde korkularım vardı ama onları da atlattım çok şükür
yoğun bir tempoda özel sektörde çalışıyorum ve oldukça yorucu geçiyor günlerim
bir yandan da düşünür oldum bebeğim doğduktan sonra nasıl yetişeceğim bu kadar işe diye
annemle aynı şehirde yaşadığımdan 1-2sene kadar ona bırakırım diye düşünüyorum
annem gezmeyi çok seven biri olduğu için zorlanacaktır muhtemelen ama çok küçükken bakıcıya bırakmak istemiyorum
muhtemelen bakıcıya vereceğimin yarısı kadarını anneme veririm; sonuçta o da emek sarfedecek hem onun için de ek bir gelir olur
annemle bunları konuşmadım henüz; o da "ben bakarım" demedi; belki bizden çekiniyor işimize karışmak istemiyor ama tereddüt ediyorum emrivaki yapmak istemiyorum; ilk fırsatta açık açık konuşacağım
diğer bir konu da ev işleri :S
haftada 1 temizlikçi tutarak halledebilirim gibi geliyor; 1 yıla kadar süt iznim olacak zaten işten erken çıkacağım
ama bazen de şimdi bile zor yetiştiğimi düşündükçe içim daralıyor
günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum
sizin ne gibi planlarınız var doğum sonrası için?
bebişinize kim bakacak ya da evinize yardımcı alacak mısınız?