Planlama yapmanız şart. Benim şöyle mesela, her gün bir odaya odaklanıyorum temizlik açısından öyle tüm eve dalmıyorum . Çocuğum uyuduktan sonra ertesi günün yemeğini filan ayarlıyorum. Erken uyutuyorum çocuğumu. O uyuduktan sonra ilk işim kendime ve eşime zaman ayırmak. 45 dk-1 saat sonrasında dediğim şekilde yapıyorum. Tuvaleti gün aşırı , banyoyu banyo etmeden hemen önce yıkayıp duşumu alıp çıkıyorum gibi gibi...arkadaslar herkese merhaba.yaklasık 10 ay once işe basladım.on muhasebe bolumunde .maasım şimdi iyi iş yerimde iyi sorun yok
haftanın 6 gunu (cumartesi 3 e kadar)çalışıyorum .ama evimde hıc bı duzen oturtamadım cok uzuluyorum.ne duzgun bi alısveriş yapacak zaman yaratıyorum ne kendime bakacak ne cocugumla ne evımle ılgılenıyorum.zatn 4 4 luk bısey beklemıyorum yanlıs anlamayın.sizlerden oneri bekliyorum sabah kalkıp napıyosunuz kac ta kalkıyorsunuz akşam eve gelınce ne yapıyorsunuz cocuklarınızla neler yapıyorsunuz(3 yaşında oğlum)ev temızlıgı alışverıs bakım tarzı seylerı nasıl ayarlıyorsun sizlerden bş plan bekliyorum .ona gore kendımde eksıklık gordugum seylerı duzeltmek istyorum
EVLİYİM ASLINDA AMA ESİMİN İŞİ ÇOK DUZENSİZsabah kalkıyorum duşumu alıyorum kızımı okula bırakıp işe geliyorum. akşam kızımı okuldan alıp iş yerine geliyoruz yemek yiyor ve 9 gibi eve gidiyoruz. biraz keyif yapıyoruz evde sonra uyuyoruz. çalışınca çok vakit olmuyor çok yormayn kendinizi. evli misiniz boşandınız mı?
kızım 3 yaşında.arkadaslar herkese merhaba.yaklasık 10 ay once işe basladım.on muhasebe bolumunde .maasım şimdi iyi iş yerimde iyi sorun yok
haftanın 6 gunu (cumartesi 3 e kadar)çalışıyorum .ama evimde hıc bı duzen oturtamadım cok uzuluyorum.ne duzgun bi alısveriş yapacak zaman yaratıyorum ne kendime bakacak ne cocugumla ne evımle ılgılenıyorum.zatn 4 4 luk bısey beklemıyorum yanlıs anlamayın.sizlerden oneri bekliyorum sabah kalkıp napıyosunuz kac ta kalkıyorsunuz akşam eve gelınce ne yapıyorsunuz cocuklarınızla neler yapıyorsunuz(3 yaşında oğlum)ev temızlıgı alışverıs bakım tarzı seylerı nasıl ayarlıyorsun sizlerden bş plan bekliyorum .ona gore kendımde eksıklık gordugum seylerı duzeltmek istyorum
Siz hem çalışıp, hem ev işlerini halledip, hem de çocuğa dört dörtlük bakamazsın. Eşiniz figüran gibi takılmaktan vazgeçip her konuda size yardımcı olacak.EVET EŞİM ÇOK TEMBEL BU KONUDA YANI DAHA DOGRUSU İŞLERİ ÇOK DUZENSIZ HER AKSAM EVDE DEĞİL MESELA Bİ SSAATİ YOK BU DA BİZİ ETKİLİYOR
yorumlardan anladıgım kadar ile ben biriktiriyorum biraz sanırım ondan bu sorunlar akşam mesela çok az bişey yapıyorum e noluyo artıyo halıyleBen de hafta içi dokuz-beş arası çalışıyorum. Eve gelmem saat altıyı buluyor. İki evladım var ve 2 senedir çalışıyorum. Asla ev hanımıyken sağladığım düzen olmuyorişten gelip yemek, bulaşık... Saat 10 a kadar ayaktayım. Akşam asla evde iş bırakmıyorum. Yatarken evi son kez toplarım, tezgahta bulaşık olmaz, hafta içi çamaşırların çoğu yıkanmış olur ( hafta sonu gezmeye vakit kalsın diye) Bu kadar ayakta kalıp koşturmama rağmen elimi bir gün evden çeksem her yer dağılıyor ev işi süreklilik istiyor, her an önümüzü arkamızı toplayacağız, sürekli bir işin ucundan tutacağız, biri bitiyor diğeri başlıyor. Bazen bu döngü çok bunaltıyor. Eve temizliğe yardımcı aldım, o da çözüm olmadı. Bu sefer hafta sonu evde temizlik var diye plan yapamıyoruz...... Kısacası sürekli iş yapmadan düzen sağlanmıyor bu süreçte işimi kolaylaştıran elektronik aletlerin çok faydasını gördüm. Dikey süpürge, kurutma makinesi ve buhar Kazanlı ütü.
Evet bıraktığımız an nasıl ucu kaçıyor anlamıyorumyorumlardan anladıgım kadar ile ben biriktiriyorum biraz sanırım ondan bu sorunlar akşam mesela çok az bişey yapıyorum e noluyo artıyo halıyle
Ben haftaiçi akşamları çok yorgun değilsem evi temizlemeye çalışıyorum, banyo ws evim dublex üst katı genelde hafta sonları temizliyorum üst katta sadece yatak odaları ve banyo var. Alt katı temiz tutmaya çalışıyorum her akşam olmasa bile sık sık temizliğini yapıyorum robot süpürge ıslak mendil ws ile. İki çocuk bi koca var evde, düşman başına hepsi birbirinden beter. Temiz ve düzenli olmayı öğretemedim vesselam.arkadaslar herkese merhaba.yaklasık 10 ay once işe basladım.on muhasebe bolumunde .maasım şimdi iyi iş yerimde iyi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?