bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama normal bir psikoloji bence,tabiki de yabancının bakmasından iyidir babannenin bakması ama eleştirenler de biraz haksızlık yapmışlar,sen annelik psikolojisiyle düşünüyorsun,bebeği olmayan ve de çalışmayan anneler için daha kolay geliyor tabi ama bebeğini evde bırakıp çıkmak gerçekten zor,eğer bir de çok uzun süre dışardaysan doğal olarak özlüyorsun bebeğini,ama bebeğin de ona bakan kimse onu daha çok gördüğünden onu benimser,yani bakan kişi yabancı da olsa benzer şeyler oluyor,çocuk bakıcıyı daha çok seviyor gibi davranıyor falan,bence yapman gereken biraz daha aklı erdiğinde kayınvalidenin aşırı şımartmasını engellemen,yani senin izin vermediğin şeylere o izin verirse doğal olarak onu seçecektir,çünkü çocuklar çıkarları neredeyse oraya meylederler,kural koyan sen olmalısın,kayınvaliden de olsa annen de olsa,bakıcı da olsa bakan,sana tabi olmak zorunda.ben de çalışıyorum,bizde hem anane hem babanne 2 gün 2 gün şeklinde bakıyorlar,ben çok yoğun çalışmıyorum,o nedenle nispeten şanslıyım,ama kahvaltısının miktarını bile ben belirliyorum,benim dediğim şekilde bakıyor ikisi de,8 aylık olcak oğlum,biraz büyüyünce illaki onlara dediğin yaptıracaktır ama yine de belli kurallar içinde,otorite anne ve baba olmalıdır bence