Teşekkürler kızlar
Sayenizde kk da yeni bişey daha öğrendim
kamucular sizii,
ben de kamucuyum ankaradan selamlar hepinize
merhabaaa kızlar burası da çalışan bayanların kulübü olsunnn ... sohbetlerimize buradan devam edebiliriz kızlarrr .... kulübümüz hayırlı olsunn ... buyrun bakalım ilk açılışşşş kimden gelecek bu kulübü ilk kim düşecek
kamıda çalışan kızlar sizdede kıyafet zorunululğu var mı?? ben halkla ilişkiler departmanındayım renki giyinmek yasak gömlek beyaz olucak.ama biz arada bir yasakları deliyoruz.
Ben kaçıncı düştüm sayamadımm hemen dolu vermiş topik
Herkese merbalarrr :79:
kamıda çalışan kızlar sizdede kıyafet zorunululğu var mı?? ben halkla ilişkiler departmanındayım renki giyinmek yasak gömlek beyaz olucak.ama biz arada bir yasakları deliyoruz.
biz kıyafet konusunda rahatız vatandaşla birebir muhatap olan birimler dikkat ediyorda bizde pijamayla gelsey karışılmıyor
hoşgeldin canım aramıza.ne güzel işin zevkli olsa gerek.
aaaaaa yengeç gelmiş
sabit kıyafet daha iyi ya hergün ne giycem derdi yoo
en son bendim papuçumu dama attın
hoşgeldin sefa getirdin
bizde de kot giymek yasak
sabit kıyafet daha iyi ya hergün ne giycem derdi yoo
ne güzel ya biz vatandaşla birebir muhatap olunca her şeye dikkat ediyoruz.ve bu inanılmaz yoruyo insanı kamu oluncada hemen laflar haazır "bizim vergilerimizle burdasınız" cevap versen bi türlü vermesen bi türlü yani anlıyacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?