Çalışan Bayanların Kulübü

kamıda çalışan kızlar sizdede kıyafet zorunululğu var mı?? ben halkla ilişkiler departmanındayım renki giyinmek yasak gömlek beyaz olucak.ama biz arada bir yasakları deliyoruz.:24:

merhabaaa kızlar burası da çalışan bayanların kulübü olsunnn ... sohbetlerimize buradan devam edebiliriz kızlarrr .... kulübümüz hayırlı olsunn ... buyrun bakalım ilk açılışşşş kimden gelecek bu kulübü ilk kim düşecek :40:

Ben kaçıncı düştüm sayamadımm hemen dolu vermiş topik :60:
Herkese merbalarrr :79::91:

kamıda çalışan kızlar sizdede kıyafet zorunululğu var mı?? ben halkla ilişkiler departmanındayım renki giyinmek yasak gömlek beyaz olucak.ama biz arada bir yasakları deliyoruz.:24:

biz kıyafet konusunda rahatız vatandaşla birebir muhatap olan birimler dikkat ediyorda bizde pijamayla gelsey karışılmıyor :D:69:

biz kıyafet konusunda rahatız vatandaşla birebir muhatap olan birimler dikkat ediyorda bizde pijamayla gelsey karışılmıyor :D:69:

ne güzel ya biz vatandaşla birebir muhatap olunca her şeye dikkat ediyoruz.:43: ve bu inanılmaz yoruyo insanı kamu oluncada hemen laflar haazır "bizim vergilerimizle burdasınız" cevap versen bi türlü vermesen bi türlü yani anlıyacağınız.

ne güzel ya biz vatandaşla birebir muhatap olunca her şeye dikkat ediyoruz.:43: ve bu inanılmaz yoruyo insanı kamu oluncada hemen laflar haazır "bizim vergilerimizle burdasınız" cevap versen bi türlü vermesen bi türlü yani anlıyacağınız.

klasik memleketimin insanın lafı hemen hemen her gün duyuyorum bu lafı yaw otobüste bile dönüp bana bunu söylüyorlar :D hayatı boyunca verdiği verginin kaç katı hizmeti aldığını söylemez ama :D:D

kıyafet konusunda haklısınız kızlar sabit olsa daha iyi olurdu okul forması gibi :D

Back