Çalışan Bayanların Kulübü

evet çok şükür bir işimiz var kendi paramızı kazanıyoruz onu harcaması bile çok zevkli

ne var ne çokkk ne iş yaparsın anlat bakalım

Canım ben sigortacıyım sigorta ile ilgili ne sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
Kızlar kusura bakmayın geç cevap yazıyorum
Bende sizler gibi uykuyu çok seviyorum ve tek tatil günüm pazar oda temizlikle geçiyor

kızlar en son düşen olarak merhaba

aramıza h.g cnm

Hoşbulduk kızlar ben nasıl çoklu mesajlardan alıntı yapılıp cevap veriliyor bilmiyorum ondan tek tek alıntı yapıp cevap veriyorum

alıntı ile cvpanın yanında bir buton var ya istediğin alıntılarda ona tıklıosun sonra da bir kez alıntı ile cvplaya basıosun hepsi bu kadar cnm

evet çok şükür bir işimiz var kendi paramızı kazanıyoruz onu harcaması bile çok zevkli

evet çoğu ev geçindirmeye gidiyor ama olsun, ekonomik özgürlüğümüz var

Hoşbulduk kızlar ben nasıl çoklu mesajlardan alıntı yapılıp cevap veriliyor bilmiyorum ondan tek tek alıntı yapıp cevap veriyorum

canım mesajların yanında bi tane artık işareti var, ona tıkla, sonra konuya cvp ver de

aşağıda bir şafak arkadaşımı gördüm sankiii

aramıza h.g cnm

alıntı ile cvpanın yanında bir buton var ya istediğin alıntılarda ona tıklıosun sonra da bir kez alıntı ile cvplaya basıosun hepsi bu kadar cnm

evet çoğu ev geçindirmeye gidiyor ama olsun, ekonomik özgürlüğümüz var

canım mesajların yanında bi tane artık işareti var, ona tıkla, sonra konuya cvp ver de

Teşekkürler kızlar
Sayenizde kk da yeni bişey daha öğrendim

kızlar hemen ne güsel kaynaştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…