aa ne güzel çok yorucu olur eminim ama insanın kendi işini yapmasıda çok güzel olsa gerek kendi işinin patronusun sonuçta...
öle olmuo işte cnm eleman saati gelince çıkıo ama gerekirse ben 10 kadar bile kalıorum
haklısın sonuçta her şeyin artıları da var eksileride hani derlerya büyük başın derdi büyük olur diye eleman kapıdan çıkınca işi unutur ama sen yastığa başını koysanda düşünmeden edemezsin yeri gelir...
merhaba ii akşamlar kızlarrr ilk görüyorum bu linkisık kullanılanlarımada eklemeyi düşünüyorum D
merhaba ii akşamlar kızlarrr ilk görüyorum bu linkisık kullanılanlarımada eklemeyi düşünüyorum D
slm julia kimsecikler uğramamış buralara... Nerdesiniz bayanlar.. Çalışmaktan fırsat bulamıyormusunuz yoksa topiğe girmeye...
slm cnm nbr
slm tatlım iyidir nolsun bu gün kursumun son günü bir haftadır kusrtaydım eve kaçtım imzayı atıp inş. arayıp sormazlar eve gelirken kapalı yüzme salonu gördüm( yeni taşındım bu şehre) hemen daldım bayan günlerini öğrendim kayıt için hangi testleri yaptırcam dedim evrak istedim ( ist. da ki yüzme havuzundan istemişlerdi bir dünya tahlili) adam yüzüme baktı tahlil filan istemiyoruz dedi bir taraftan iyi hastanelerde uğraşmıycam ama diğer taraftan gelenler kimdir kimin nesidir bilemiyosun keşkede isteselermiş... Bakalım belki yarın gidip başlayabilirim yüzmeye... Sen neler yapıyorsun canım
İyim Canım Sen ?
Merhaba bayanlar çalışan biri olarak bu konuyu yeni keşfettim,bende katıldım aranıza... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?