burdayızzzz juliacanÇalışan bayanlar nerdesiniz
iyilik sağlık walla canım, sen de ne var ne yok?nbr cnm
slm kızlar uzun zamandır bu topiğe msj yazamamıştım malum iş güç bir de taşınınca yeni yeni düzenimizi otutturduk diyebilirim
eskiden vardiyalı çalışıyordum temizliğe, yemeğe, gezmeye ayıracak vaktim çoktu; ama şimdi hafta içi hergün çalışıyorum sabah 8 akşam 5.30 ne zormuş her gün çalışmak eve gelince yemek temizlik ortalığı toplama inanın kendime vakit ayıramıyorum. Allah yardım etsin tüm çalışanlara birde çocuğu olupta çalışan bayanların alnından öpüyorum valla helal olsun....
( inş. bir kaç hafta geçtikten sonra yavaş yavaş alışırım bu sisteme)
sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor...
slm kızlar uzun zamandır bu topiğe msj yazamamıştım malum iş güç bir de taşınınca yeni yeni düzenimizi otutturduk diyebilirim
eskiden vardiyalı çalışıyordum temizliğe, yemeğe, gezmeye ayıracak vaktim çoktu; ama şimdi hafta içi hergün çalışıyorum sabah 8 akşam 5.30 ne zormuş her gün çalışmak eve gelince yemek temizlik ortalığı toplama inanın kendime vakit ayıramıyorum. Allah yardım etsin tüm çalışanlara birde çocuğu olupta çalışan bayanların alnından öpüyorum valla helal olsun....
ben saabah 9 akşam 7:30 çalışıorum yaa ben napim :18::18:
ayy senin çalışma saatlerinde çokmuş tatlım Allah yardım etsin valla hafta sonu izin izin kullana biliyormusun bari...
iş yeri bnm cnm sadece pazar çalışmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?