selam şafak kaç?evlilik hazırlıkları var galiba ne mutlu sizeeee... darısı benm başıma :)9 ben de asker yolu bekliyorum
dönüşte inş. başlıcaz evlilik hazırlıklarına biz de.. ne tatlı heyecanlardır dimi
güle güle otur evinde canım, bir ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı inşallah...hazırlıklar bitti canım albumde resimleri de var evimin. evim evim güzel evim bölümünde
iyidir yawrum sen nasılsın?
iyiym cnm napim dükkanda temizlik yaptım biraz odamı temizledim şimdide yorgun argın oturyorum
iş yok galiba...bende müdürle konuştum sabah .birde başımız geleydi onunla bir yapsaydım konuşma çk ii olucaktı benim için..
kızlarrrr yçnetici asistanlığı kursun nerde.ne var önerebileceğiniz yerler var mı?
ewet tatlım yaa, görüşemez olduk... Ama biz bıraktığın gibi aynıyız, şafak saymaya devamderyaw teşekkür ederim canım size de uğrayamıyorum artık yaw :26:
ewet tatlım yaa, görüşemez olduk... Ama biz bıraktığın gibi aynıyız, şafak saymaya devam
inşallah canım, 362 oldu bile bak benimuğrarım birazdan canım. şafaklara devam bi bakmışşsınız bitmiş
inşallah canım, 362 oldu bile bak benim
HOŞGeldin canım.
resimdekine bayıldım maşallah
saol canım ,oğluşum 7,5 aylık oldu..
ewet canım, 300leri yarıladım sayılıryaaa geçmiş bile darısı şimdi 300' e
ne güzel, maşallahasker yolu gözleyenler,evlenmeyi bekleyenler,ben her ikik aşamadan sonra evlendim.2,5 sene oldu.şimdi 7,5 aylık bebişim var.
isteyen herkese nasip etsin işallah..
tabi hem çalışıp hem kocişle ilgilenmek,hem çocuk büyütmek ,hem de eve işi falan zormuş gerçekten.baktım hiçbirine yetişemiyorum,ben saldım gitti...yetebildiğim kadar ne yapayımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?