Çalışan Bayanların Kulübü

evlilik hazırlıkları var galiba ne mutlu sizeeee... darısı benm başıma :)9 ben de asker yolu bekliyorum
dönüşte inş. başlıcaz evlilik hazırlıklarına biz de.. ne tatlı heyecanlardır dimi
selam şafak kaç?

hazırlıklar bitti canım albumde resimleri de var evimin. evim evim güzel evim bölümünde
güle güle otur evinde canım, bir ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı inşallah...

iyiym cnm napim dükkanda temizlik yaptım biraz odamı temizledim şimdide yorgun argın oturyorum

iş yok galiba...bende müdürle konuştum sabah .birde başımız geleydi onunla bir yapsaydım konuşma çk ii olucaktı benim için..

kızlarrrr yçnetici asistanlığı kursun nerde.ne var önerebileceğiniz yerler var mı?

iş çokta yorgunluıktan yapacak hal mı kaldı bende dün gözümü kırpmadan pc başında carilerle uğraştım

asker yolu gözleyenler,evlenmeyi bekleyenler,ben her ikik aşamadan sonra evlendim.2,5 sene oldu.şimdi 7,5 aylık bebişim var.
isteyen herkese nasip etsin işallah..
tabi hem çalışıp hem kocişle ilgilenmek,hem çocuk büyütmek ,hem de eve işi falan zormuş gerçekten.baktım hiçbirine yetişemiyorum,ben saldım gitti...yetebildiğim kadar ne yapayımm...

ne güzel, maşallah darısı bizim de başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…