Çalışan Bayanların Kulübü

BEN varım her zaman oldığu gibi dünde yazdım sanırım denk gelemedim seninle nasılsın?

cnm napim pek kalamıorum malum askerim geldi yaaa hadi senn kınaya da bişi kalmadı fıstık sipitim yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar

cnm napim pek kalamıorum malum askerim geldi yaaa hadi senn kınaya da bişi kalmadı fıstık sipitim yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar

evet canım bi daha hiç ayrılmazsınız inşallah aynen az kaldı 11 gün sonra kına gecesi işte 13 gün sonra da düğün :2:

selamlar,ben ceren ,siteye yeni üye oldum,başlığı görünce bakim dedim kim var kim yok,orada neler oluyor diye..
ben de çalışıyorum,şu an işyerindeyim,sanırım sizler de öyle.ve birbirinizi uzun zamandır tanıyor gibisiniz..

HOŞGeldin canım.
resimdekine bayıldım maşallah

yukarlarda bir yerlerde canım sıkkın yazmıştın juli
mandalişim bende bugün sandım yok iyiyim şimdi cnm
evet canım bi daha hiç ayrılmazsınız inşallah aynen az kaldı 11 gün sonra kına gecesi işte 13 gün sonra da düğün :2:
ay inanmıorum günler bitti seninde bitio

topik açıldığından beri hergün buralardayız biz cnm senide bekleriz bundan sora

herkese selamlaaaaar nasılsınız :)) topiği görünce ben de takılayım dedim bi çalışan bayan olarak..

nasıl gidiyo çalışma hayatı hanımlar ?? öğretmen olan var mı??

juliş aynen yaa. bitti işte artık kalmadı bişey
aynen sipitim aynen sende ne var ne yok kaç günlerdir hazırlıklar ne alemde
herkese selamlaaaaar nasılsınız :)) topiği görünce ben de takılayım dedim bi çalışan bayan olarak..

nasıl gidiyo çalışma hayatı hanımlar ?? öğretmen olan var mı??

valla nasıl olsun cnm akşam olsa da gitsek diyenlerdenim

evlilik hazırlıkları var galiba ne mutlu sizeeee... darısı benm başıma :)9 ben de asker yolu bekliyorum
dönüşte inş. başlıcaz evlilik hazırlıklarına biz de.. ne tatlı heyecanlardır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…