Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
juli neden canın sıkın bebeğem
merhaba kızlar kimler var kimler yok![]()
BEN varım her zaman oldığu gibi dünde yazdım sanırım denk gelemedim seninle nasılsın?
cnm napim pek kalamıorum malum askerim geldi yaaa hadi senn kınaya da bişi kalmadı fıstık sipitimyüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
![]()
selamlar,ben ceren ,siteye yeni üye oldum,başlığı görünce bakim dedim kim var kim yok,orada neler oluyor diye..
ben de çalışıyorum,şu an işyerindeyim,sanırım sizler de öyle.ve birbirinizi uzun zamandır tanıyor gibisiniz..
mandalişim bende bugün sandım yok iyiyim şimdi cnmyukarlarda bir yerlerde canım sıkkın yazmıştın juli
ay inanmıorum günler bitti seninde bitioevet canım bi daha hiç ayrılmazsınız inşallahaynen az kaldı 11 gün sonra kına gecesi işte
13 gün sonra da düğün :2:
![]()
selamlar,ben ceren ,siteye yeni üye oldum,başlığı görünce bakim dedim kim var kim yok,orada neler oluyor diye..
ben de çalışıyorum,şu an işyerindeyim,sanırım sizler de öyle.ve birbirinizi uzun zamandır tanıyor gibisiniz..
aynen sipitim aynen sende ne var ne yok kaç günlerdir hazırlıklar ne alemdejuliş aynen yaa. bitti işte artık kalmadı bişey
herkese selamlaaaaar nasılsınız :)) topiği görünce ben de takılayım dedimbi çalışan bayan olarak..
nasıl gidiyo çalışma hayatı hanımlar ?? öğretmen olan var mı??
aynen sipitim aynen sende ne var ne yok kaç günlerdir hazırlıklar ne alemde
:[/B]
hazırlıklar bitti canım albumde resimleri de var evimin. evim evim güzel evim bölümünde![]()
aaaa hemen bakıorum sipitim![]()
evlilik hazırlıkları var galiba ne mutlu sizeeee... darısı benm başıma :)9 ben de asker yolu bekliyorum
dönüşte inş. başlıcaz evlilik hazırlıklarına biz de.. ne tatlı heyecanlardır dimi
selam kızlarrrrrr:80:
slm kuzucum nbr :87: