Çalışan Bayanların Kulübü

selam kızlar, nasılsınız, epeydir gelemedim. julia geldi mi askerin?
eşimin tayini çıktı kızlar, doğuya gidiyor. bizi 2 yıllık bi ayrılık bekliyor. askere gidip gelecekmiş gibi ben de gün sayacağım artık. :59: allah korusun sağ salim dönsün bana, nolur siz de dualarınızı eksik etmeyin bizim için.
2 yıl boyunca nasıl kafayı yiyeceğime şahit olacaksınız bu gidişle:59:

Allah yardımcın olsun canım 2 yıl boyunca hiç gelmeyecekmi

selam kızlarrrrrrrr hiç bitmek bilmiyor işler ya yapmak da istem,yorummmm

bu sınavlarda beni yedi bitirdi bir gireydim sınava çk rahatlıcam yani..

son 4 günnn sabırrrr allahım bir girrip kurtulaydım

Allah yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım ama sende gitsene onunla 2 yıl az bi zaman değil.
beraber bitirin bu süreyi dönün yeniden :26:

canım keşke ama ben tayin olamam, devlet memuruyum yollamıyorlar. zaten beraber olamayacağız eşim karakolda görev yapacak, eve gelebileceği bi yer değil. "eş götürülemeyecek yerler" arasında sayılıyor.

Allah yardımcın olsun canım 2 yıl boyunca hiç gelmeyecekmi

Allah yardımcın olsun

iki yıl boyunca izinlerde falan gelebildği kadar görüşücez canım, ama inanın görüşememek bile koymuyor bana,canı güvende olsun yeter. :59:

anladım canım hayırlısı olsun. polis eşisin sanırım kayınvalidem de öyle ve çok anlatır her yerde yeni hayat. her türlü zor meslek. Kolay Gelsin

canım keşke ama ben tayin olamam, devlet memuruyum yollamıyorlar. zaten beraber olamayacağız eşim karakolda görev yapacak, eve gelebileceği bi yer değil. "eş götürülemeyecek yerler" arasında sayılıyor.

iki yıl boyunca izinlerde falan gelebildği kadar görüşücez canım, ama inanın görüşememek bile koymuyor bana,canı güvende olsun yeter. :59:

öyle şeyler düşünme canım

kızlar konuyla alakası yok ama 1-2 yaş bebek kıyefeti arıyorum , kendi bebeğim için.
yardımcı olan olursa sevinirim .

tşk

Back