Çalışan Bayanların Kulübü

Ben burdayım şekercim bugün yoğunum ama takipteyimde saat 5 olmuş bile yarın ayakkabı bakıcam kendime haziranda arkadaşlarımın kınası düğünü falan var taktım pdra rengi alıcam illa :55:

kızlar bugün cuma yarın bana iş yok çıkıcam önce yengeme ordan ananemlere geçicem akşam 11gibi geliriz ananemlerden ama gece burda olurum sizde burda olun he 11 den sonra :7:

kızlar bugün cuma yarın bana iş yok çıkıcam önce yengeme ordan ananemlere geçicem akşam 11gibi geliriz ananemlerden ama gece burda olurum sizde burda olun he 11 den sonra :7:

ben yarın da çalışıorum cnm :5::5: ama gece gelirim kesin :29:

kızlar nerdesiniz ben arkadaşımla dışarı çıkıcaktım misafir gelmiş aniden ev işimiz bitsin bizim burda alışveriş merkezine gidicez biraz bişey alıyım kendime gerçi kalabalıkta afakanlar basıyo ama :41:

kızlar nerdesiniz ben arkadaşımla dışarı çıkıcaktım misafir gelmiş aniden ev işimiz bitsin bizim burda alışveriş merkezine gidicez biraz bişey alıyım kendime gerçi kalabalıkta afakanlar basıyo ama :41:

calışıyorum arminem:58: yoruldum vala bugün bitse de çıksam artık:23:

iyi pazarlar kızlar hava güzel gezmelerdesiniz sanırım bizde çıkıcaz birazdan annem ben kuzenim çarşı pazar dolaşıcaz :87:

bugün kimseeler sohbet etmemiş topikte herkes çok yoğundu sanırım :30::30:

Back