Çalışan Bayanların Kulübü

ama her işe ben bakıom cnm hakkım yaniii o kadarda

aile dükkanları öyledir canım bilirim ama en rahat en keyifli çalışma yeride orasıdır

Allah iyiliğini versin

aile dükkanları öyledir canım bilirim ama en rahat en keyifli çalışma yeride orasıdır

çok kolay deel kız aile ile çalışmak dışardan biri kızsa aman der umursamazsın ama bşr sorun oluncaa arada tartışınca insanın zoruna gidioo

çok kolay deel kız aile ile çalışmak dışardan biri kızsa aman der umursamazsın ama bşr sorun oluncaa arada tartışınca insanın zoruna gidioo

sonuçta bağıran senin kanından canından baban yani dövsede yarım saat sürmez sırnaşırsın olur biter elalemin adamı haksızken bile bişey diyip sen sesini çıkaramayınca ve devamlı o kişiyi görmekk ayyy tırmalayasım geldi birilerini

eyvah ayvah sende mi delisin topiği deliler sardııııı

sorma yaw dedli deliyi görmezse akıllanmazmış emme

Haklısın benim de arkadaşımın babasıyla ortak şirketi
geçenlerde az daha işten ayrılıyordum işler kötüydü
arkadaşım bana,eşine çatıyodu arada işler kötü borçları var diye
dayanamadım bende söyledim
sonra geldi sarıldı bana,özür diledi
bi daha asla yapmicam dedi
dur bakalım bi ses yok şimdilik çıkmaz da inşallah..

bılmıyordum wallaa =( artık kusura bakmasın görende ...

oluo ya işte bazen ama gene de güsel aile işi

okuyamadım linkte yazılanı silinmiş

aman yaaa kız biz bu kkadar taktım erkek tarafı şu kadar fln yazmış ne terbiyesizce
bılmıyordum wallaa =( artık kusura bakmasın görende ...
temem
h.g bi cadımız eksikti şimdi tam olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…