babam ya da amcam dükkana gelsin die bekliom bende
darısı başıma darısı başıma
darısı başıma darısı başıma
babanın tükkanındamı çalışıyorsun
aminnnnnn
en küçük yengeçimle bnm galiba :26:
h.g madalinacım
sen evlimisin cnm ben daha yemeğe bile gitmedim
amiinn aminn tez zamanda insallah sizinde basınız göğe ererhep ole derler yaaa basın göğe erdimi herkese evet erdiii dedimm
he cnm kendi iş yerimiz ama maaşlı çalışıom
ya ben zaten hangi ortama girsem hep enküçük kalıyom :44:
Evdede en küçüğüm anam beni küçük doğurmuş
temmuzda inş nişanlancam kısmetse
hayde hayırlısı olsun diyelim o zaman allah utandırmasın
amin kuşum aminnnn nişanda napcaz kızzz hele istemeye gelince anam utanırım ben
he cnm kendi iş yerimiz ama maaşlı çalışıom
free takıl ben evlendıgım son güne kadar normal hayatta olduğu gibi çok rahat free takıldmm... gelin odasında beklerken bile.. kürsüye bi cıktımm bende kayıs koptu iste o an bittiğim andı.. soyadımı unuttum... herkes güldü
free takıl ben evlendıgım son güne kadar normal hayatta olduğu gibi çok rahat free takıldmm... gelin odasında beklerken bile.. kürsüye bi cıktımm bende kayıs koptu iste o an bittiğim andı.. soyadımı unuttum... herkes güldü
bu devir öyle canım çatır çatır al paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?