babam ya da amcam dükkana gelsin die bekliom bende![]()
babanın tükkanındamı çalışıyorsun
darısı başıma darısı başıma![]()
aminnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam ya da amcam dükkana gelsin die bekliom bende![]()
babanın tükkanındamı çalışıyorsun
aminnnnnn
en küçük yengeçimle bnm galiba :26:
h.g madalinacım
sen evlimisin cnm ben daha yemeğe bile gitmedim![]()
amiinn aminn tez zamanda insallah sizinde basınız göğe ererhep ole derler yaaa basın göğe erdimi herkese evet erdiii dedimm
![]()
he cnm kendi iş yerimiz ama maaşlı çalışıom![]()
ya ben zaten hangi ortama girsem hep enküçük kalıyom :44:
Evdede en küçüğüm anam beni küçük doğurmuş![]()
temmuzda inş nişanlancam kısmetse![]()
hayde hayırlısı olsun diyelim o zaman allah utandırmasın![]()
amin kuşum aminnnn nişanda napcaz kızzz hele istemeye gelince anam utanırım ben![]()
he cnm kendi iş yerimiz ama maaşlı çalışıom![]()
free takıl ben evlendıgım son güne kadar normal hayatta olduğu gibi çok rahat free takıldmm... gelin odasında beklerken bile.. kürsüye bi cıktımm bende kayıs koptu iste o an bittiğim andı.. soyadımı unuttum... herkes güldü![]()
free takıl ben evlendıgım son güne kadar normal hayatta olduğu gibi çok rahat free takıldmm... gelin odasında beklerken bile.. kürsüye bi cıktımm bende kayıs koptu iste o an bittiğim andı.. soyadımı unuttum... herkes güldü![]()
bu devir öyle canım çatır çatır al paranı![]()