Çalışan Bayanların Kulübü

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabaaa kızlar burası da çalışan bayanların kulübü olsunnn ... sohbetlerimize buradan devam edebiliriz kızlarrr .... kulübümüz hayırlı olsunn ... buyrun bakalım ilk açılışşşş kimden gelecek bu kulübü ilk kim düşecek :40:

hayırlı olsun canım zannedersem ilk ben düştüm nöbetten gelmiş sabaha kadar çalışmış ama yinede kkb başında kalkamamış ben

az önce eve girdim girer girmez mutfağa daldım,makineyi açtım,şimdi de yemek hazırlıyorum,allahtan eşim 8,5 gibi geliyor da yemek falan yetişiyor
of şu pazartesileri hiç sevmiyorum:19:

az önce eve girdim girer girmez mutfağa daldım,makineyi açtım,şimdi de yemek hazırlıyorum,allahtan eşim 8,5 gibi geliyor da yemek falan yetişiyor
of şu pazartesileri hiç sevmiyorum:19:

ohh ohh geç geliomuş eşin yetişir o zaman yemekler cnm afiyet olsun size o zaman tatlım :16:inan bende nefret ediorum pazartesilerden =(

hoşbulduk canım ben acil tıp teknisyeniyim ya siz

ne güsel cnm bende muhasebeciyim ayrıca iç dekorasyon yapıorum yapı malzemeleri üzerine iş yerimiz var :16:

Son düzenleme:
günaydınlar ben geldim şekerler hepimize hayırlı işler diliyorum hepimizin günü güzel geçsin inşallah

günaydınlar ben geldim şekerler hepimize hayırlı işler diliyorum hepimizin günü güzel geçsin inşallah

günaydın cnm ben de anca girebildim nete ortalığı topladım biraz dükkanda gene bir gün başladı akşam olsada eve gitsek :60::60:

günaydın canım hoşgeldin bende sabah ezanın da kalktım zaten akşam geç yatmıştım zor uyandım valla

O kadar erken mi kalkıon cnm yhaaa anammm ben şükür edim o zaman 8 de kalkıom ben :18::18: sabahları kalkmak gene de zor oluo yaaa hele de böle soğuk havaalarda :50::50:

Back