Çalışan bayanlar, spor salonuna para veremeyen bayanlar ???

sangiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
69
20
37
Ben düzenli kk takipçisiyim. Diyetin ancak sporla beraber tamamlanacağına karar verdim.. Gergin bir vücuda sahip olmak istiyorum. Fakat öyle spor salonuna gidebilecek zamanım yok, zaten para da vermek istediğimi sanmıyorum. Siz neler yapıyorsunuz? Tek başına mekikten zevk alamıyorum, çünkü terlemiyorum, spor yapmış gibi hissetmiyorum, masa başında çalışıyorum ve popom iyice kocaman oldu.. Evlilik yakında... Sıkıştım yani, napcam ben yaa :KK5:

Aynen ya bende ortalama 12 saat oturuyorum.Masa başı iş yapmak çok zor.Bazen oglen saat 3 oluyo dusunuyom bı ben bugun tuvalete felan gıtmek ıcın kalktımmı hıc yerımden dıe:KK59:Durum o kadar wahım yane popom kocaman oldu bacaklarım zaten kocamandı oldum olası dev gıbı bısey oldum:KK60:Ama bu gıdıse bı son vermek ıcın lesli ile 3 mıl yapıorum aksamları eve gıdınce:KK8:bide kondisyon bisikletim var evde ona bınıyorum.:KK15:Otur otur ye ye ye nereye kadar yiyince ne oldugunu gorduk.Bide yemeden ne oluyomus onu gorucem.Ama size tavsiyem kızlar mutlaka yarım saat olsanda hergun spor yapınEn Büyük KK

Tamda bugun ne öğrendim bilin bakalımmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Belediyenin ücretsiz spor salonları ve yüzme havuzları varmış. Aynen spor salonu gibi üye olup fitness yapabiliyorsun:KK52::KK52::KK52::KK52: Bizim semtin belediyesininde böyle bir salonu varmış ve ben bugun kayıt olmaya gidiyorum. Çalışıyorum 6 da çıkıyorum ve akşam 9 a kadar açıkmış orası...:KK34::KK34::KK34:

eğer çok fazla kilo sorunu yoksa evde yaptığımız egzersizler işe yarıyo benim fazla kilom yok hatta zayıf sayılırım ama vücudum çok yumuşak sıkılaştırmak için uğraşıyorum kollarım ve bacaklarım için plates lastiği kullanıyorum gerçekten etki gösteriyo ebru şallının plates hareketleri evde spor yapmak için çok uygun ama eğer kilo sorunu fazlaysa bunun mutlaka yürüyüşle desteklenmesi lazım plates tek başına etkili olmaz

X