çalışan bayanlar, bu gün neler yaptınız?

Çok titiz bir herife düştüm :18: Gerçi benimde ondan kalır yanım yok
Sabah akşam siler süpürürüm artık
öyle uzaktan titizlik yapmakla olmaz Günicen cim , bi ucundan da o tutacak

bu arada ben duvara çöp hatta çöpler sokayım eşim bi kaç gündür yardımcı bana geçen akşam onun misafirleri vardı , ben de çay meyva hizmeti yaptım ama o kadar yorgundum ki kızı uyutmak için yatağa girince sızmışım , sabah yorgun kalktım tabi mutfağın akşamki hali aklımda olduğu için perişan perişan o taraf gidiyodum kapıyı açınca şok oldum herüf hepsini yıkmaış
öğlen de gittim çocukların yatağını toplamış, bende hiç bi iş yapmadım valla

vallahi öyle doğru söyledin canım benim içinde uygun oldu bu söz

o zaman yeniden hızlanalım canım.

ben bu sabah 06.15 te kalktım, akşamdan yıkadığım ama durulamadığım bulaşıkları duruladım, balkonu toparladım, komşum yine camlarımı mahvetmiş iki camdan aşağı deterjanlı sular inmş, onları sildim ve onların inadına üzgünüm ama süpürge açtım o saatte daha geçen gün uyardım ve sildiydim camları, sonra efendime söyleyim yerleri sildim,duvar fayanslarından bir kısmını sildim, dünde sütü taşırmışıtım bu vesile ile fırnın arkasınıda sildim (dün akşam yaptım bunu) oğluşun yatağını bizim yatağı toppladım, oturma odasını topladımkahvaltıyı hazırladım, yedim , içtim giyindim geldimm

Son düzenleme:

evet canım haklısın karışıyosa yardım da edecek sevgili eşlerimiz :)) benimki sağolsun çok yardım eder şanslıyım aslında ama bazen hiç yapsın istmiyorum nedense çünkü bir kadının yaptığı işle erkeğin yaptığı iş arasında çok fark var, ama balkonları falan yıkar sağolsun düzenler bu bile yetiyor 2 balkonum var çok büyük ben yıkayınca pilim bitiyor daha işe başlamadan :)

datlum evet yeniden hızlanmanın vakti geldi ben bu akşam başlayacağım mesela çamaşırları yıkayıp bitirmekle :)
canım yalnız sen baya erken kalkıyosun maşallahh birde o saatte o enerjiyi nasıl buluyosun helal olsun, ben akşam yada gece çalışmayı daha çok seviyorum evde (ay kendimi gece temizlikçisi gibi hissettim böyle yazınca )

canım yazmayı unutmuşum az önce komşunda çok ayıp etmiş bu arada ayıp ya

Son düzenleme:
Bugün saat 7:50 de uyandım acele acele giyinip saat 8:10 da evden çıktım işe böyle geldim. Çayımı Kepekli poğaçamı yedim ve evraklarımla vatandaşlarla ilgilendim ettiler beni 15 dk var hafta sonu özgürlüğüme

Son düzenleme:
selammmm
ben yeni evime taşınıcam inşallah şimdi nasıl toplanırım diye düşünüyorum

günaydınlar hayırlı cumalar ne zamandır gelemedim ev arıyorum hala

mutfağım tertemiz bu arada oturma odamda derli toplu allaha şükür

ama çamaşırlarım hala kurutmalıkta toplanıp katlanmayı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…