- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
hayir bi kerem bacimhoş geldin canım.yarım gün çalıştığın için şanslısın gerçi öğrenci milletinden sonra yarım gün her öğretmnein hakkı. allahtan sabahçı değilsin o furyadan çıkıp ev işlerine adapte olmak zor olur. güzel paylaşımlarını bekliyorum. ilham alcaz ilham
teşekkürler canımkıskandım sizi
bak bu daha iyi
devamını bekliyoz
teşekkürler hacııııı
mersi canımgerçi sanırım ilk temzlik topiği benimdi evimin en dağınık hali orda dağıtıp burda topluyom
yürü get nen şurdanşevkımızı kırıyon, evimin dağınık bölümüne hadi hadi
şaka şaka kal buradabelki sanada ilham gelir
est canım, ben kanaat getirdimki bir kadın her türlü becerikli. allah bizi çok güzel yaratmış. hepimizn içinde herşeye yetecek potansiyel var alimallahyok canım kıskanmamışsındır senin tatlı karekekterinde bunları barındırmazsındedimya çalışan arkadaşlara ançak sen anlarsın hallerinden biz tüm boyu evdeyiz bizde yoruluyoruz ama siz bizden daha çok yoruluyorsunuz allah yardımçınız olsun ben hep derim çalışan kadın ev hanımından daha beceriklidir
hayir bi kerem bacimsenin topigin acilis tarihi 02-01-2013 ,benimkinin acilis tarihi 29.05.2012 tam 1 yil once acmisim :82::82::82::82:
bu arada iyi hatirlattin uzun zamandir bakmiyorum o topige bi bakam neler yapiyonuz
est canım, ben kanaat getirdimki bir kadın her türlü becerikli. allah bizi çok güzel yaratmış. hepimizn içinde herşeye yetecek potansiyel var alimallah
amannnn nbu gün hava ne kaaa güzel değelmiiiii
ama bak bunu soylemeden gecemicem cok orcinal fikirdi evimin daginik halleri kime cekmis ?ayni ben akil kupum:13:
est canım, ben kanaat getirdimki bir kadın her türlü becerikli. allah bizi çok güzel yaratmış. hepimizn içinde herşeye yetecek potansiyel var alimallah
amannnn nbu gün hava ne kaaa güzel değelmiiiii
Valla öyleyiz bir erkek tek yapamaz ama bi kadın herseyiyle çekip cevir hayat yanlız kalmaz
bir erkek iki işi aynı anda yapınca kendini herkül sanıyo ama bi kadın 4 işi bi arada yapsa bile , acaba yeterlimiym diye düşünüyo
hoş geldin canım.yarım gün çalıştığın için şanslısın gerçi öğrenci milletinden sonra yarım gün her öğretmnein hakkı. allahtan sabahçı değilsin o furyadan çıkıp ev işlerine adapte olmak zor olur. güzel paylaşımlarını bekliyorum. ilham alcaz ilham
evet canım. şükürevet cnm doğru diyorsun
geçen sene sabahçıydım
köye gittiğim iiçin 5 te kalkıp yollara düşüyordum
bi de köye gelince sobayı yakıyordum
bu arada evimiz doğalgazlı,ama her gün soba yakıyodum
bayağı öğrenmiştim,son zamanlarda ustsı olmuştum
şimdi öğlenci olunca daha rahat oluyo,her şeyi sabahtan hallediveriyosun
zaten akşam halledemezsin halin kalmıyo
ama çok şükür elimiz ayağımız tutuyo,sağlıklıyız da çalıyoruz
bugün sabah yaptıklarım
akşam yemeğini hazırladım
bulaşık makinesini topladım
çamaşır attım,birazdan asıcam
yatak odasını toarladım
sizler neler yaptınız bakalım
vav ne çok şey yapmışın. sorması ayıp kaçta yatıyon:44: erken kalkan yol laır diye boşuna denmemiş9 aylık çömez çalışan bir bayanım.
Bu ev, temizlik topiklerinin çok faydasını görüyorum.
Hem şevk veriyor hem eğitici.
Sabahları işe gitmeden önce bazı günler 3-3,5 saatlik bir zamanım oluyor ve evi o saatlerde çeviriyorum.
Bu sabahı örnek vereyim.
Sabah 5,30' da kalktık.
Duş, kıyafet ayarlama işin bittikten sonra eşim mutfağa kahvaltı hazırlamaya gitti ben askıdaki ve sepetteki temiz çamaşırları katladım yerleştirdim.
Havluları makineye attım. Öğlen tatilinde gittiğimde asacağım inşallah.
Sonra kahvaltı bitti eşim gitti.
Bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirdim.
Sonra sabahki bulaşığı makineye yerleştirdim.
Buğday ıslattım.
Akşam için salata malzemelerini sirkeli suya bastırdım.
Lavaboları ovdum.
Salata malzemelerini duru suda bekletirken giyindim.
Onları süzgece koydum.
Bir bardak süt içtim.
İş yerinde ara öğün olsun diye bir kaç ceviz, badem, erik, kayısı hazırladım :)
8,15 gibi evden çıktım.
Öğlen tatilinde gittiğimde çamaşırları asıp banyo ve mutfağımı süpürmeyi düşünüyorum inşallah.
Akşama da yemeğim var zaten.
vav ne çok şey yapmışın. sorması ayıp kaçta yatıyon:44: erken kalkan yol laır diye boşuna denmemiş
tabiki neden olmasıngünaydınlar hayırlı sabahlar çok güzel topik olmuş bende katılabilirmiyim aranıza
Dün gece 00.30' da yattım.
Bazen 10 da uyuduğumda olur. Ama genelde 12' yi bulur.
Eşimde uyumayı sevmez.
Hafta için sabahın köründe hafta sonu gibi balkonda kahvaltı yaptığımız bile oluyor uzun uzun.
Sabah vakti bereketli gerçekten.
tabiki neden olmasın
maşallah dinamik hatunsun, ben geç yatınca zorlanıyom biraz, uykuya çok düşkünüm
teşekkür ederim sağol canım bende çalışıyorum kamuda sabah 8 akşam 18:00 15 aylık bir kızım var maşallah çok hareketli o dağıtıyo ben toplamaya çalışıyorum
kadınlar bu dünyaya derleyip toplamaya gelmiş zaten
selamm bayanlarr :)
hafta sonu cmt günün tüm evi didik didik temizlendim çok yoruldum heryerim ağrıyor...pazar geç uyandım gezdim hiçbişey yapmadım oğlum ve eşimle keyif yaptık...bütün ütüler beni bekliyor doğal olarak...sabah 6 da kalktım şöyle eve bir çeki düzen verdim tekrar hiçbir dağınıklık yok :)) oğlumu okula bırakıp işe geldim, sabahtan beri çok yoğun anca net gezintisi yapabiliyorum eve gidince önce yemek yapıcam sonra tv izlerdekn ütülerimi bitirmek tek hedefim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?