çalışan bayanlar, bu gün neler yaptınız?

hayir bi kerem bacimsenin topigin acilis tarihi 02-01-2013 ,benimkinin acilis tarihi 29.05.2012 tam 1 yil once acmisim:82::82::82::82:
bu arada iyi hatirlattin uzun zamandir bakmiyorum o topige bi bakam neler yapiyonuz

est canım, ben kanaat getirdimki bir kadın her türlü becerikli. allah bizi çok güzel yaratmış. hepimizn içinde herşeye yetecek potansiyel var alimallah

hayir bi kerem bacimsenin topigin acilis tarihi 02-01-2013 ,benimkinin acilis tarihi 29.05.2012 tam 1 yil once acmisim:82::82::82::82:
bu arada iyi hatirlattin uzun zamandir bakmiyorum o topige bi bakam neler yapiyonuz

amannnn nbu gün hava ne kaaa güzel değelmiiiii

est canım, ben kanaat getirdimki bir kadın her türlü becerikli. allah bizi çok güzel yaratmış. hepimizn içinde herşeye yetecek potansiyel var alimallah

ama bak bunu soylemeden gecemicem cok orcinal fikirdi evimin daginik hallerikime cekmis ?ayni ben akil kupum:13:

Valla öyleyiz bir erkek tek yapamaz ama bi kadın herseyiyle çekip cevir hayat yanlız kalmaz

Valla öyleyiz bir erkek tek yapamaz ama bi kadın herseyiyle çekip cevir hayat yanlız kalmaz

bir erkek iki işi aynı anda yapınca kendini herkül sanıyo ama bi kadın 4 işi bi arada yapsa bile , acaba yeterlimiym diye düşünüyo

bir erkek iki işi aynı anda yapınca kendini herkül sanıyo ama bi kadın 4 işi bi arada yapsa bile , acaba yeterlimiym diye düşünüyo

Öyle canımbütün kadınlarda aynı pskolojide canım bende bazen yetemediğimi düşünüyorum

evet cnm doğru diyorsun
geçen sene sabahçıydım
köye gittiğim iiçin 5 te kalkıp yollara düşüyordum
bi de köye gelince sobayı yakıyordum
bu arada evimiz doğalgazlı,ama her gün soba yakıyodum
bayağı öğrenmiştim,son zamanlarda ustsı olmuştum
şimdi öğlenci olunca daha rahat oluyo,her şeyi sabahtan hallediveriyosun
zaten akşam halledemezsin halin kalmıyo
ama çok şükür elimiz ayağımız tutuyo,sağlıklıyız da çalıyoruz
bugün sabah yaptıklarım
akşam yemeğini hazırladım
bulaşık makinesini topladım
çamaşır attım,birazdan asıcam
yatak odasını toarladım
sizler neler yaptınız bakalım

9 aylık çömez çalışan bir bayanım.
Bu ev, temizlik topiklerinin çok faydasını görüyorum.
Hem şevk veriyor hem eğitici.
Sabahları işe gitmeden önce bazı günler 3-3,5 saatlik bir zamanım oluyor ve evi o saatlerde çeviriyorum.
Bu sabahı örnek vereyim.
Sabah 5,30' da kalktık.
Duş, kıyafet ayarlama işin bittikten sonra eşim mutfağa kahvaltı hazırlamaya gitti ben askıdaki ve sepetteki temiz çamaşırları katladım yerleştirdim.
Havluları makineye attım. Öğlen tatilinde gittiğimde asacağım inşallah.
Sonra kahvaltı bitti eşim gitti.
Bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirdim.
Sonra sabahki bulaşığı makineye yerleştirdim.
Buğday ıslattım.
Akşam için salata malzemelerini sirkeli suya bastırdım.
Lavaboları ovdum.
Salata malzemelerini duru suda bekletirken giyindim.
Onları süzgece koydum.
Bir bardak süt içtim.
İş yerinde ara öğün olsun diye bir kaç ceviz, badem, erik, kayısı hazırladım :)
8,15 gibi evden çıktım.

Öğlen tatilinde gittiğimde çamaşırları asıp banyo ve mutfağımı süpürmeyi düşünüyorum inşallah.
Akşama da yemeğim var zaten.

Son düzenleme:
evet canım. şükür
elleirne sağlık

vav ne çok şey yapmışın. sorması ayıp kaçta yatıyon:44: erken kalkan yol laır diye boşuna denmemiş

sabah,7 de kalktım. çay suyunu eşime koydurdum, kahvaltı hazırladım yalandan, omlet yaptım, oğluşun yatağını topladım, kendi yatağımız topladım . geldimm. öğlen eve gidicem bakalım neler yapacam

vav ne çok şey yapmışın. sorması ayıp kaçta yatıyon:44: erken kalkan yol laır diye boşuna denmemiş

Dün gece 00.30' da yattım.
Bazen 10 da uyuduğumda olur. Ama genelde 12' yi bulur.
Eşimde uyumayı sevmez.
Hafta için sabahın köründe hafta sonu gibi balkonda kahvaltı yaptığımız bile oluyor uzun uzun.
Sabah vakti bereketli gerçekten.

günaydınlar hayırlı sabahlar çok güzel topik olmuş bende katılabilirmiyim aranıza
tabiki neden olmasın

maşallah dinamik hatunsun, ben geç yatınca zorlanıyom biraz, uykuya çok düşkünüm

tabiki neden olmasın

maşallah dinamik hatunsun, ben geç yatınca zorlanıyom biraz, uykuya çok düşkünüm

teşekkür ederim sağol canım bende çalışıyorum kamuda sabah 8 akşam 18:00 15 aylık bir kızım var maşallah çok hareketli o dağıtıyo ben toplamaya çalışıyorum

evet öğle arası neler yaptım: akşam yemeği için dolma doldurdum. oğluşa ve kendime öğle yemeği için köfteler kızarttım. sağı solu süpürdüm hızlıca. kızın yatağını toparladım, sabah kahvaltısından kalma bulaşıkları yıkadım. bukadar

teşekkür ederim sağol canım bende çalışıyorum kamuda sabah 8 akşam 18:00 15 aylık bir kızım var maşallah çok hareketli o dağıtıyo ben toplamaya çalışıyorum

kadınlar bu dünyaya derleyip toplamaya gelmiş zaten

selamm bayanlarr :)

hafta sonu cmt günün tüm evi didik didik temizlendim çok yoruldum heryerim ağrıyor...pazar geç uyandım gezdim hiçbişey yapmadım oğlum ve eşimle keyif yaptık...bütün ütüler beni bekliyor doğal olarak...sabah 6 da kalktım şöyle eve bir çeki düzen verdim tekrar hiçbir dağınıklık yok :)) oğlumu okula bırakıp işe geldim, sabahtan beri çok yoğun anca net gezintisi yapabiliyorum eve gidince önce yemek yapıcam sonra tv izlerdekn ütülerimi bitirmek tek hedefim...

benimd eçamaşırlar toplanacak, yenileri srilecek makineye yeni çamaşır atılacak, bide toz alabilrsem tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…