Konu 8 yıllık:))İkiniz de çalışıyorsunuz eğer maddi imkanınız varsa haftada 1 veya 2 gun evde siz yokken ev işlerine yardımcı olacak birini bulun bence. Evi dip köse temizlese, ütünüzü yapsa, dolapları camları silse, çamaşır vs işlerini halletse. Böylece siz sadece günlük yemek yapma ve kaldırma işiyle uğraşmış ve yorulmamış olursunuz.
Konu 8 yıllık:))
Neden öyle diyorsunuz. O da insan değil mi 2 eli 2 ayağı birde beyni yok mu? Neden beklememek lazım anlamadimbende de aynı sorun var hatta ben geçen sene ilçeye giderdim ( 2 saat git 2 saat gel ) ona rağmen yardım etmezdi yoruldum deyip uzanırdı kanepeye.. arkadaşın dediği gibi oturdum konuştum şimdi biraz daha iyi, arada yardım ediyo.. ama şunu unutmamak lazım erkekten çok da bir şey beklemeyeceksin yapacağı en fazla sofraya yardım çay v.s buna da şükür napalım...
8 yıllık konuyu gündeme getirip beni niye yordunuz kızlarKonu 8 yıllık:))
Kesin bu konudan muzdarip birinin işi8 yıllık konuyu gündeme getirip beni niye yordunuz kızlar
vallahi bu konular yüzünden 1 haftadır çok sinirli ve gerginim. sanırım artık sabır noktamı geçti o yüzden.
yok arkadaşım yok, öyle erkek 100 tanede 1.
anneler çoookkkk hatalı, paşam aslanım diye diye bir halt diyorlar bunları
düşün evlendiğimizde eş kişisi 32 yaşındaydı ailesiyle yaşıyordu, evlendiği güne kadar anası ablaları çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp eline vermişler
şimdi bu adamdan ne beklenir
ben bu kv den nasıl nefret etmeyim
Yıllar geçiyor ama kadınların dertleri değişmiyorKesin bu konudan muzdarip birinin işi
Etme kız,belki babasına çekmiştirvallahi bu konular yüzünden 1 haftadır çok sinirli ve gerginim. sanırım artık sabır noktamı geçti o yüzden.
yok arkadaşım yok, öyle erkek 100 tanede 1.
anneler çoookkkk hatalı, paşam aslanım diye diye bir halt diyorlar bunları
düşün evlendiğimizde eş kişisi 32 yaşındaydı ailesiyle yaşıyordu, evlendiği güne kadar anası ablaları çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp eline vermişler
şimdi bu adamdan ne beklenir
ben bu kv den nasıl nefret etmeyim
İşte budurAynı durum bizdede vardı en sonunda dayanamayıp ayda 3 kere temizlik için bayan alınca bu durum maddi olarak hoşuna gitmedi 1 ayın sonunda beraber iki elden yaparız işlerimizi gerek yok kadına dedi 2 ayda bir alıyorum cam kapı vs büyük temizlik için gerisini birlikte hallediyorduk şimdi hamileyim bütün iş ona kaldı allah kolaylik versin kocama işi çok zor
Bu davranıslar pek sevgili kaıdnlar pek sevgili anneleri yzujnden baska bsey deil canm erkek işmi yaparmıs mantıgı onları gecmisten bugune bu hale getrdi emin olarkadaşlar ben çalışan bir bayanım
her çalışan bayanın olduğu gibi inanılmaz yoruluyorum
yani işten eve gelip, şöyle ayaklarımı uzatamıyorum yada keyfim ne istiyorsa onu yapamıyorum
çünkü hergün mutlaka bir iş yapmam gerekiyor, özellikle şimdi ramazan ve bu beni daha fazla yoruyor
yok ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik, etrafı düzeltmek vs. hakikaten çok yoruluyorum
buna karşılık işten eve gelince; uzanan, gazetesini okuyan, canı ne istiyorsa onu yapan bir eşe sahibim
ne yemekten anlar, ne temizlikten ne de düzenden
ben evde harıl harıl ev işi yaparken, eşimin yan gelip yatması ondan ciddi anlamda soğumama neden oluyor
ister istemez, gergin oluyorum ve sonuçta ona patlıyorum, neden yardım etmiyorsun diye
tepki olarak ya hiç birşey yapmıyor, ya sonra yaparım deyip yapmıyor, yada bir hışımla sinirli sinirli, gürültü çıkarta çıkarta iş yapıyor
özellikle son yaşadığım olay beni çıldırtmaya yetti
dün akşam işten eve geldim, eşim benden önce gelmiş ve yatağa uzanmış, uyumuş
ben önce çamaşırları makineye attım, elde yıkanacak çamaşarımı yıkadım, süpürgeyi açtım, epilasyon yaptım
eşimi çağırdım, hadi uyan en azından sofrayı hazırlamama yardım et dedim, 4. çağırmama bi zahmet kalktı
zaten o sırada ben sofrayı hazırlamıştım, bi sinirli hareketler görmeniz lazım
geldi, yemeği yedik ve çamaşırları astım, sinirimden gidip yattım
sahura kalktığımda mutfağı olduğu gibi bırakmış, tezgah üstündeki salata çöpleri, kirli bulaşıklar, iğrenç pis bi görüntü
muhtemelen benim temizleyeceğimi düşünmüş ve kendisi yatana kadar tv ve internet karşısında keyfine bakmış
bu durumda nasıl davranmam gerekiyor? fikirlerinize ihtiyacım var
Ah arkadaşım işte yapmasam evin hali talan oluyır çok rahatsız oluyorum, işyerindeyken aklım evde kalıyorAnnemin yontemini soyleyeyim. Yapmayin. Onun hazir gordugu isleri yapmayin sonra cunku evde ne yapiyorsun sanki lafini isiteceksiniz. Yapma onun utusunu vs. Cocuguna kendine yetecek yemek yap ye cagirm. Tek basima yetemiyorum herkes kendini isini yapsin de. Camasirlari yikanmasin bulasiklari kalsin. Corabi attigi yerde dursun bir gun iki gun illaki islerin zorlugunu gorecek mecbur yardim edecek.
Ya ben yeni konu sandım ta ki diz söyleyene kadar,Allah iyiliğinizi versin nasıl farkettiniz, bu arada öküzler 8 sene önce de öküzmüsAllah affetsin 8 yasindaki konuyu kim buldu yav?
Başlığın altında yazıyorYa ben yeni konu sandım ta ki diz söyleyene kadar,Allah iyiliğinizi versin nasıl farkettiniz, bu arada öküzler 8 sene önce de öküzmüs