Çalışan bayan ve ev işlerine yardım etmeyen eş :(

Ben yapmam yedirmem vs dedikleri sadece iki kisiyken olur coluk.cocukla gerçekçi bir cozum degil maalesef nokta.

Aynen ben esimin sepete atmadigi camasirini yikamam mesela. Noldu? Tipis tipis atiyor artik. Eskiden onu yapmazdi. Soyledim olmadi bende oyle birsey buldum. isterdimki o camasrlari ayiklayip makinayi calistrsin her Zaman.

Eevet git gide okuzlesiyorlar aslinda sorun burada..

İkiniz de çalışıyorsunuz eğer maddi imkanınız varsa haftada 1 veya 2 gun evde siz yokken ev işlerine yardımcı olacak birini bulun bence. Evi dip köse temizlese, ütünüzü yapsa, dolapları camları silse, çamaşır vs işlerini halletse. Böylece siz sadece günlük yemek yapma ve kaldırma işiyle uğraşmış ve yorulmamış olursunuz.

Ilk baslarsa onlarda hevesli oluyo galiba yardim etmeye.. sobralari herseyi dirdirla yapiyolar. Ilk cocuga gebeyken 2. Ye biraz daha nornal oluyolar. Sobrasinda dedigin gibi birseyler oluyo bunlara

doğru canım her güzellik bir arada olmuyor işte :) benimki de bazen yemek işine girer çok da güzel yapar ama arkasını toplayan lazım, mutfağı görünce ayy hiç yapmasa daha iyiydi diyorsun ev işine yardımcı olmaz, çocuklara bakamaz, evi mok götürse hiç oralı olmaz beni makine zannediyor herhalde

En buyuk hata erkekler is yaptiginda bana yardim etti demek. Evde ben tek basimami yasiyorum. Esim haftada 5 ben 6 gun calisiyorum. Haliyle onun bir tabak kaldirmasi bana yardim etmek olmuyor. En basindan beri de bunu asiladim gerekirse kavga da ediyorum. Isi de birakabilirim neticede ben de ev gecindirmede ona yardim ediyorum bu goruse gore.
Bugun cok güzel bir yazi okudum "Babalar evlatlarinin altini degistirdiginde, gece agladiginda ilgilendiginde karisina yardim etmis degil babalik gorevini yapmis oluyor" diye o hesap.

Uygulama da çok zor oluyor bu
Şuan kadın var evde
Toz aldı güya salonda tv ünitesinin üstünü silmemiş
Sorucam ama biliyorum boyum yetmedi diyecek
Gelir gelmez merdiven verdim balkonda sandalye var
iki balkondan birini yıkamış diğerini es geçmiş
Unuttum diyecek
Ütü çamaşır falan zaten yapmıyorlar temizlik şirketi bu
Millet nerden kadın buluyor anlamıyorum

Allah merhamet versin kalplerine ne diyelim tatlim

Hayatım akraba eş dost konu komşu aracılığıyla falan bulunca düzgün yapıyorlar. Hamileyken arkadasımın bir akrabası gelmişti bana bir ara inan ki üstümden çok ağır bir yük kalkmıştı. El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış, yani yakın biri olmadıkça baştan salıyor özellikle şirket personelleri. Bu aralar bende 10 günde bir yardıma gelecek birini arayacağım mesela ama tanıdıklar vasıtasıyla .

Ya ona da çekiniyorum ben
Tanıdık kadına banyoyu nasıl temizleticem mesela
Yarın kötü olsak sağda solda dedikodumu yapmaz mı :)

Hahahhah zaten kendin yapamadığın için çağırıyorsun, yapabilecek durumda olsan çağırmazdın değil mi
Birinci derece akraba olmasına gerek yok ki, yani arkadaşlarının akrabası olur, komsunun tanıdığı olur, yada çevrenden birisinin referansıyla olur.
İçime kurt düşürdün şimdi bak

Aynen katiliyorum en büyük eksikliklerimizden ama saka yapmiyorum herkes öyle birini arıyor ama bulamıyor!! Ayni şekilde herkes eş dost akrabadan da bulamiyor

Yapar,arkadaşıma gelen kadın anlatıyormuş neler var neler diye,evine gittiği savcı hanımın temizlik malzemesi bile yokmuş,evini de görseymişsiniz
Bu işlerde sıkı ağızlı olmaları gerek,böyle duyulan temizliğe alınmamalı bence:)

vallahi bu konular yüzünden 1 haftadır çok sinirli ve gerginim. sanırım artık sabır noktamı geçti o yüzden.
yok arkadaşım yok, öyle erkek 100 tanede 1.
anneler çoookkkk hatalı, paşam aslanım diye diye bir halt diyorlar bunları
düşün evlendiğimizde eş kişisi 32 yaşındaydı ailesiyle yaşıyordu, evlendiği güne kadar anası ablaları çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp eline vermişler
şimdi bu adamdan ne beklenir
ben bu kv den nasıl nefret etmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…