Çalışan bayan ve ev işlerine yardım etmeyen eş :(

Cocugun var mi? Cocuk varken birsey ellememek yemek yapmamak olur mu? Hele camasir cogu kisi huzursuzluk cikmasin diye cileye devam
Cocugum yok, hamileyim. Olsaydi da sadece cocuguma yemek yapardim. Bu duzen boyle gelmis boyle gider deyip bu durumu kabullenmezdim. Cok sukur ki ben soylemeden bile is yapan bir esim var. Aksi olsaydi bu cileyi cekmezdim. Bu hayata kimsenin totosunu toplamaya gelmedim, cocugum disinda...o da buyuyene kadar.

Hadi bakalim:)

Ahh ahh, böyle olunca insanda boş yere çalışıyormuş hissi doğuyor.
Şimdi eline vereceksiniz süpürgeyi hayatım ühüüü ben yapamıyorum ühüüü belim koptu güçlü birinin yapması lazım ühüüü diyip sonrasında viledayı dayayacaksınız. Siz her işe yetişirseniz ohooo daha çok gömer sizi sizinki de can.
Verin eline ütülenecek gömlekleri ben yetişemiyorum şurada tanesi 3,5 tlye ütülüyorlar oraya bırak dönüşte de al diyeceksiniz. Yaptığınız işin kıymetini anlasın. Ayrıca eve arada bir temizlikçi alın parasını da bu koca şahısı ödesin atlamayın hemen.
Yemeği yapıyorsanız yemek sonrası ortalığı toplayıp kirlileri makinaya koyup sabah da yerine dizmesi lazım, siz yaptıkça ihtiyacı yok halleder der

O ne demek Allahaşkına ev işlerini yapabilmek için çocuk mu ertelenirmiş bulursunuz bir temizlikçi, gelir haftada bir temizlik ve ütü yapar. Hatta haftada iki gün daha kapsamlı bir yardımcı alırsınız yemek yapar, bulaşık mak boşaltır... bu kadarcık konforunuz olmayacaksa niye çalışıyorsunuz ki...

Ne demek camasr yika bulasik yika denmez ! Hep boyle diyerek alistilar zaten kiclarini kaldrmamaya,kadin isj demeye...eger o kadin sabahtan aksama calisiyorsa evin isini de hepsini ortak yapacaklar hii yok beyimizin isine gelmiyorsa eve yardimci tutacak ama yok yinr yapmiyorsa ben olsam ya isi birakirim ya da maasimdan zirnik koklatmam evi gecindr erkek degil misin derim zaten butun isi kadin yapiyormus maasida yanina kar kalir...ben de calisiyorum simdi dogum iznindeyim esime o yuzden cok birsey demiyorum isleri yapiyorum cunku calismann da ne kadar zor oldugunu biliyorum ama calistigim zaman mutlaka esimle ortak yaparz herseyi isten gelince beraber hazrlariz bazen o supurur evi ben silerim ya da ne bileyim ben yokken acil isi yoksa tezgahta birsey birakmaz hatta bazen bana kizar niye biraktin ya da niye burasi boyle diye hii yapmak istemedigi olmuyor mu oluyor cok yorgunum uzansam olur mu der tabi ki ben de insanm eger asiri yorgun degilsem.sen uzan ben hallederim derim ayni sekilde tam tersi de olur, cok defa isten gelince halim olmaz esim birseyler hazrlar...mesela simdi gunduzleri bebgimle 2 saat oyalanir ki ben uyuyayim diye cocuk acikinca getirir bana,

Görümcelerimin kocaları :)
Birde becerikliler ki
Elleri de hızlı
Üçü de mi aynı olur ya
Acaba diyorum oğlumu da kızımı da iş yapmayan bilmeyen gibi mi yetiştirsem
Tam tersine denk geliyorlar bence
Nadir olsada vardir. Kadinlar ne yapiyor ? Calisiyorlar mi?

Nadir olsada vardir. Kadinlar ne yapiyor ? Calisiyorlar mi?
Herkes çalışıyor bizde
Ama Doğum izinlerinde de adamlar böyleydi
Kv evinde yatıya geldiler yeni evliydim o zaman
Öğlene doğru gittim adam et yemeği pilav yapıyor
Kv uyuyor görümcem uyuyor
Çocuk altını doldurmuş kalkmış yıkamış sonra kahvaltısını ettirmiş öğlen yemeği yapıyor adam
Hadi bu denk geldi diyelim
Diğer ikisi de öyle
Bizim evde de tam tersi
Becerikli olan benim
Gerçi ben tutamam içimde hep eniştelerini söylerim eşime :)

Isin sirri nedir? Mesela bekarken uzun sure yanliz mi yasamislar?

Benim bi akrabamin kocasi ve abileride boyle.. onlarin annesi hastaymis hep ve kiz kardesleride yok.. kendi baslarina yapmislar cogu seyi.. aliskanlik yani..

Isin sirri nedir? Mesela bekarken uzun sure yanliz mi yasamislar?

Benim bi akrabamin kocasi ve abileride boyle.. onlarin annesi hastaymis hep ve kiz kardesleride yok.. kendi baslarina yapmislar cogu seyi.. aliskanlik yani..
İkisi uzak şehirde üni okumuş biri ailesinin yanında
Bilmiyorum ama bence beceriksiz gibi davranmak lazım en başta
Gerçi benimkine sökmedi
Bizim evi mok götürse eşim rahatsız olmaz bardak kaldırmaz
Ama enişteler öyle değil

bazı kadınların mesela S Sinem989 in görümcelerinin
Hahaha vardir o iste birsey:) cok cok nadir zaten boyle seyler. Bi tanidigin kocasi vardi herkes nasil inrenirdi kocasi sarma bile sarardi o bicim:)) ama kadina siddet uyguluyormus megerse. Ha ev isi yapan erkek siddet mi uygular diye sormasin kimse:)) herkesin eksik bi tarafi oluyor iste

Çalışan bayansınız çocuk yok ev çok kirlenmez, haftada 1 dip köşe yapın,
ben de çalışan bayanım evlendiğimizde eşimle birlikte yapardık ben süpürürdüm o silerdi, sofra serip toplarken yardım ederdi,salata vs yapardı, ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için kızıma hamileyken 9 ay boyunca o süpürdü ben sildim,
kızım bebekken bir dönem ben işten gelince kızım memede uyuduğu için yemekleri hep eşim yaptı, kızımın bakımına da çok yardım etti ama 2. çocuktan sonra adama bir haller oldu, temizliğe yardımı bırak ben varken temizlik yapma demeye başladı, çocuklar küçükken çocukları ona verip temizliği yapıyordum, aradan yıllar geçti ve eşim şuan tam anlattığınız gibi, ben de bir ara mücadele ettim ama şimdi bana karışmasında yardım da etmesin diyorum, ne zaman cam silmeye kalksam yine mi cam,yine mi temizlik, ev temiz temizleme vs dediği için, ben yapıyorum ben yoruluyorum bari karışma dedim, erkek ne kadar yardım etse de çoğu iş kadına kalıyor, bunu kabullenmek lazım, bir de bazıişleri ona yıkmak lazım,eşim evdeyse bulaşık makinasını ona boşalttırırım, çöp işi eşime ait bir de sofrayı kurar, kızımın ödevi ders kontrolü ona ait, başka da bir şey beklemiyorum da istemiyorum da

Tahmin etmistim boyle birsey oldugunu. Ev hanimiysan zaten cogu seyi kadin yapiyor, ama hem git calis hem evde.. hic adil degil hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…