Gebeliğe Hazırlık Çalışan arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecenazecem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
164
44
13
32
Arkadaşlar ben bir sınav kazandım ve benden bazı belgeler istediler. Sağlık ile alakalı. Lütfen dalga geçerek cevap vermeyin bilgi almak istiyorum. Ben gebe kalma ihtimali neredeyse imkansız bir ilişki yaşadım, ardından 2 kez regl oldum yine de için rahat etmedi sormak istiyorum. Bu istedikleri sağlık belgelerinde gebe olunsa bile belli olur mu? Belgelerin isimlerini veriyorum
Hemogram
Kangrubu
Odyometri
Solunum fonksiyon
Varsa engelli sağlık kurulu raporu
Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım eder mi lütfen. (bekarım). Gebe olmam imkansız idrar testi de yaptım. Ama yine de aklıma takıldı

AA çok iyi denk geldim ben bi iş için sınavları geçtim mülakat sonucumda olumlu geldi. Ama benden bazı belgeler ve bu sağlıkla ilgili testleri istediler yarın gidip hepsini yapacağım. Direk iş için diyip bunları verirsem, kesin eminsiniz Di mi? Gebelik ihtimalim zaten yok ama varsa bile çıkma ihtimali yok kesin net olarak? Bir de bu testleri devlet hastanesinde hemen yarın gidip yapıp sonuçları alabilir miyim yoksa özel e mi gitmem lazım

1. Kesin net bu tahlillerde gebelik görünmez .
2. Hastaneye, kullanılan cihazlara ve yogunluga bağlı sonuc süresi degisir.

1. Kesin net bu tahlillerde gebelik görünmez .
2. Hastaneye, kullanılan cihazlara ve yogunluga bağlı sonuc süresi degisir.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Emin olmama rağmen yine de kurt düştü içime, hemşire olduğunuza göre siz daha iyi bilirsiniz tabi sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…