-İçi dolu kumaş oyuncaklar için aplike ve basit dikiş yapabilecek.
-İşi öğrenene kadar bizim ev-ofisimizde haftanın bir kaç günü çalışabilecek (dikiş makinesi ve her tür malzeme mevcuttur ev-ofiste)
-Sonrasında dilerse kendi evinde de dikebilecek,
Ev-ofis Avrupa yakası'nda (Nişantaşı'ndadır) ulaşım sorun olmayacaksa Anadolu Yakası'nda yaşayan biriyle de anlaşabiliriz. XXXXXXXXXXXXXX
Merhaba tekrar,
bu güzide site bana başvurmak için özel mesaj atan insanlara cevap yazmama izin vermiyor. mail adresi de yazamıyorum. yazabildiğim kadarıyla yukarıda mailim var oradan yazarsanız cevap vericem.
sürekli foruma girilsin diye mi yapılıyor bilemiyorum.
Merhaba tekrar,
bu güzide site bana başvurmak için özel mesaj atan insanlara cevap yazmama izin vermiyor. mail adresi de yazamıyorum. yazabildiğim kadarıyla yukarıda mailim var oradan yazarsanız cevap vericem.
sürekli foruma girilsin diye mi yapılıyor bilemiyorum.
evde çeşitli tekstil ürünleri ( tşört-gömlek vs) dikebilecek bayanlar aranıyor. iş parça başıdır. anadolu yakası tercihidir veya teslimlerde malzeme alımlarında anadolu yakasından olacaktır.
-İçi dolu kumaş oyuncaklar için aplike ve basit dikiş yapabilecek.
-İşi öğrenene kadar bizim ev-ofisimizde haftanın bir kaç günü çalışabilecek (dikiş makinesi ve her tür malzeme mevcuttur ev-ofiste)
-Sonrasında dilerse kendi evinde de dikebilecek,
Ev-ofis Avrupa yakası'nda (Nişantaşı'ndadır) ulaşım sorun olmayacaksa Anadolu Yakası'nda yaşayan biriyle de anlaşabiliriz. XXXXXXXXXXXXXX