Çalışan arıyorum: İstanbul'da evde aplike ve basit dikiş yapabilecek...

senahur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
10
0
36
İstanbul
-İçi dolu kumaş oyuncaklar için aplike ve basit dikiş yapabilecek.
-İşi öğrenene kadar bizim ev-ofisimizde haftanın bir kaç günü çalışabilecek (dikiş makinesi ve her tür malzeme mevcuttur ev-ofiste)
-Sonrasında dilerse kendi evinde de dikebilecek,

Ev-ofis Avrupa yakası'nda (Nişantaşı'ndadır) ulaşım sorun olmayacaksa Anadolu Yakası'nda yaşayan biriyle de anlaşabiliriz.
XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Mehaba ben hatice.Beşiktaşta oturuyorum.dikiş nakış elsanatları sertifikalıyım Halk eğitimde hocalık ta yaptım iş ile ilgili bilgi almak istiyordum .

Son düzenleme:
Merhaba tekrar,
bu güzide site bana başvurmak için özel mesaj atan insanlara cevap yazmama izin vermiyor. mail adresi de yazamıyorum. yazabildiğim kadarıyla yukarıda mailim var oradan yazarsanız cevap vericem.
sürekli foruma girilsin diye mi yapılıyor bilemiyorum.

Surekli foruma girilsin diye yapilmiyor size ozelden anlattim. Umarim izah edebilmisimdir.

evde çeşitli tekstil ürünleri ( tşört-gömlek vs) dikebilecek bayanlar aranıyor. iş parça başıdır. anadolu yakası tercihidir veya teslimlerde malzeme alımlarında anadolu yakasından olacaktır.

eğer hala ihtiyacınız varsa işinize talibim anadolu yakasında oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…