çalışan annye kreş yardımı

yaseemin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.461
7
116
46
Ankara
kızlar çalışan annelere kreş yardımı yapılmaya başlandımı?kreş yardımı alan varmı aranızda?

evet vardı yaaa ama ne oldu işte yürürlüktemi bilmiyorum çocuk başına 300 ytl yardım edilecek diye biliyorum ama yürürlüğe girdimi işe.nasıl öğrenebiliriz ki...?

AHH AHHH KEŞKE ÖYLE BİŞEY OLSA AMA MALESEF BELKİ BİZİM TORUNLARIMIZ GÖRÜR VALLA KIZIMA BEN NÖBETTEYKEN EŞİM BAKIYOR KIZIMA ÇOOK KÜÇÜK DAHA AMA NAPALIM EŞİM BAKMAK ZORUNDA KALIYOR EŞİMLE NÖBETLERİMİZ AYARLADIK BERABER BAKIYOR ÖYLE BİR YARDIM OLSA KREŞE GÖNDEREBİLİRDİK VMALÜM İSTANBULDA KİRA VER FALAN FİLAN DERKEN KREŞE PARA KALMIYOR KREŞ YARDIMI OLSA NE İYİ OLURDUUU a.s

peki bu calısan annede kres yardımı hangı caklıusanlar ıcın ghecerlı yanı dıyelımkı herhangı bır yerde asgarı ucretle calısılıyorr onun ıcınde gecerlımıdır yoksa ılla kadrolular ıcınmı

olsa cok ıyı olurdu valaaaa bende olee kreş arıyorum ama burda kreş fiyatlari cok yuksek asgari ucretle calıssam dıyorum kreşi karsılamıyo bile burda en asagı 720 ytl

Herkese merhaba, bu "Haydi Anneler İş Başına" projesi ile ilgili son durumdan haberi olan var mı acaba? İnternette güncel bir bilgiye ulaşamadım. İlgili bakanlığın sitesinde yalnızca tasarısı ile ilgili haber yayınlanmış, bazı gazetelerin sayfalarında yazılar var ama ne sgk da ne de bakanlığın sitesinde resmi bir bilgiye ulaşamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…