çalışan anneler

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
işe başlamış anneler size bi sorum olcak.ben normalde bugün işe başlayacaktım ama rapor aldım bi ay daha evdeyim ama ilk gün stresi şimdiden başladı.oğluşuma ananesi mersinden gelip bakacak o konuda şanslıyım ama oğlum bana ve memeye cok düşkün 2 saatliğine bıraksam dahi meme arıyor napıcam bilmiyorum ilk bikaç gün cok mu zor oluyor?sizler neler yaşadınız?biberonda almıyor bugün süt sağıp bıraktım 20 cc zor içmiş.:çok üzgünüm:

ayyy o günü düşünmek bile istemiyorum benimde bebeğim 70 günlük oldu ama ben ücretsiz izin aldım 1 ekime kadar oğlumla beraberim meme konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü mamada veriyorum biberonla alıyo sütte sağıp bırakırsam alır sanırım valla işimiz zor ben oğlumu çok özlerim yaaaaa

sorma canım yaa bende öyle cok özlemiştim geldiğimde babası uyutmuş oturdum bi müddet izledim onu uyanınca oda beni özlediğini itiraf eder gibi gülücük kocaman arkasından memeye sarıldı.

bende ücretsiz izin aldım 1 kasımda işe başlayacağım. ama şimdiden bebeğimi nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum. 5 dakikalığına dedesi sevmek için evine götürdüğünde nasıl özledim sanki evde birşeyler eksik onun o''aguları'', gülücükleri olmadan bu ev anlamını yitiriyor. :çok üzgünüm: yaaa ben oğluma çok alıştım nasıl bırakıp işe gideceğimsenağlama

bende ücretsiz izn aldım seneye mayısa kadr ben bakıcam pamuk prensesime inşallah

canım bende hiç bebeğimi bırakmak istemiyorum benim oğlumada kayınvalidem bakacak ama yinede onu bırakıp gitmek istemiyorum 5haziranda işe başlayacağım ama rapor alıp bu dönemi kapatacağım

Benim oğlumda biberon almıyor.İş yerimle evim arası yürüyerek 15 dk.Ben sağarım ve bebeğimi annem yanıma getirir emzirmem için diye düşünüyordum ama şimdilik bende çalışmayı düşünmüyorum.Tam yedi aydır çalışmıyorum tam bir işkolik olan benim için artık işin falan anlamı kalmadı.

Benim oğlumda biberon almıyor.İş yerimle evim arası yürüyerek 15 dk.Ben sağarım ve bebeğimi annem yanıma getirir emzirmem için diye düşünüyordum ama şimdilik bende çalışmayı düşünmüyorum.Tam yedi aydır çalışmıyorum tam bir işkolik olan benim için artık işin falan anlamı kalmadı.

bende öyle canım 4 aydır evdeyim benimde iş yerim eve 15 dk ama yol problem biraz yokuş annemde bel fıtıgından ameliyatlı getiremicek sanırım.bide ben bugün süt sağarken göğüs uçlarım mahvoldu cicek gibi acıldı cok canım yandı 40 cc zor sagdım bakalım napcam bilmiyorum elektrikli almıştım acaba manuel de mi aynı yapar ki? bi arkadaşıma sordum onunda cok kötüolmuş manuelmiş göğsünün yarısı yara olmuş evitaminli krem sürüp samış yinede sağmış.

kıozlar iş görememezlik raporunu kaybettim sskdan para alamıcam kuruma vermem lazım benim gibi olan var mı yardım lütfen
sskda hangi işlemleri yaptırdınız

canım ben başladım işe
cok zordu ilk gün yanına resmini al bebeğinin ben okulda sagıp getirdim sütümü
kızım memekolik resmen emmeyince mızmızlanmış biraz
kaşıkla vermiş kayınvalidem sagdığım sütleri
coook özledim yavrumu gelince kucagımdan indirmedim
nazarım degcek diye korktum valla

canım ben başladım işe
cok zordu ilk gün yanına resmini al bebeğinin ben okulda sagıp getirdim sütümü
kızım memekolik resmen emmeyince mızmızlanmış biraz
kaşıkla vermiş kayınvalidem sagdığım sütleri
coook özledim yavrumu gelince kucagımdan indirmedim