çalışan anneler sizdede böylemi??

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
slm anneler benim 24 aylık kızım var artık işbaşı yapmak istediğim için 1.5 ay kadar kreşe gitti uyum sağladı fakat üşüttü bide üzerine su çiçeği çıkarınca aldım kreşten babannesi bakıyor bende işbaşı yaptım çiçeğide hastalığıda geçti ama huysuzluğu geçmedi 2 yaş dedikleri sendrommu bütün gün beni görmüyor ondanmıdır bilmem huysuzlaştı yok gidelim istemem yemem hep ters cevaplar bende onu bırakıp işe gidiyorum diye vicdan azabı çekiyorum yaaa.geldiğim gibi yatana kadar ilgimi eksik etmiyyorum sizlerde böyle olan armı nasıl başettiniz inş geçicidir bu durum

okuldan keşke almasaydınız, bi saatten sonra babaanne yetemiyor gibi geliyor bana..benim oğlum da 2 buçuk yaşında.ben çalıştığım için hep babaannesi baktı şu güne kadar, ama haftaya kreşe başlayacak hayırlısıyla bakalım...neler olacak görücez..çok sık hastalanıyorlarmış,doğru..onu göze aldık artık..

aynen bizde öyle..benımkıde 24 aylık bakıcımızın 1 ay kadar başka işleri var mecburen krese verdım bırkac gün sonra huysuzlandı..bende başka bir ilde yaşayan anneme bırakmak zorunda kaldım..ama benim kızımda öyle hemde uzun bir süredir..sürekli yapmam,istemem,gelmem,yemem diyor..ben bu tavırlarını önemsemiyorum çok.işten gelirgelmez onunla ilgilenıyordum ama 2 gündür yok yanımda nasıl özlüyorum bir bilseniz...ancak bu ayrılıga mecburuz çünkü anneannesi buraya gelemez babaanneside zaten bakmaz..off

benim de 2,5 yaşında oğlum babaanne bakıyor şuan ona okadar bağlıki bizimle evde kalmak bile istemiyor çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…