Bebek Beslenmesi çalışan anneler işyerinde sağdığınız sütü nasıl eve getiriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

turbuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
191
0
96
40
Çanakkale
arkadaşlar işyerinde sütümü sağacağım ama eve gelene kadar nasıl soğuk tutabilirim?Termoslar var ama onlar sıcağı sıcak soğuyu soğuk tutuyor işime yaramaz.Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...

süt poşetleri varmış özel araştır onlara koyabılırsın.buzlukta uzun süre aylarca kalabılıyormuş.netten araştırabılırsın.ben arkadaşımdan duymuştum

canım bildiğim kadarıyla anne sütü 8 saate kadar oda sıcaklığında durabiliyor. iş yerinde sağıp buzdolabına koyma imkanın varsa yol boyunca oda sıcaklığı sorun olmaz diye düşünüyorum. anne sütü saklama poşetleri uygun olur bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…