Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aynen senin gibi kızım 5.5 aylıkken işe başladım
tek fark öğlenleri geliyordum ben emzirmeye
ama gelmesen de unutmaz, evdeyken sık sık emzirirsin
öğretmensin sanırım, diğer mesleklere göre daha erken evde olursun, sorun olacağını sanmıyorum
mümkünse öğlenleri sütünü sağmaya çalış ki azalmasın
kolay gelsin canım
kızın memeyi unutmaz canım endişen olmasın, yeterki sütün olsun. onun içinde arkadaşın dediği gibi gün içinde sağmaya çalış. ama tavsiyem işe başlamadan önce biberona da alıştırmaya çalış. çünkü sen başladığında alışmazsa o zaman çok zorluk çekersin. ben de bebeğim 5,5 aylıkken işe başladım. 2-3 hafta öncesinden uyku ve yemek düzenini oluşturmaya çalıştım. yavaş yavaş ek gıdalara alıştırmaya uğraştım. ek gıda derken devam sütü yada hazır mama hiç vermedim. meyve yoğurt ve sebzelere alıştırdım. öğünler oluşturdum. ben bırakıp gittiğimde hangi saatte ne yapacağını, ne yiyip içeceğini bildiğim için de içim rahat ayrıldım. tabi ki öğlenleri eve gelme durumum da vardı. şunuda söyleyim. oğlum hala istekle emiyor. yani bebeğinin memeyi unutması söz konusu olmaz.. çünkü onu hayata bağlayan en önemli şey onlar..hayata her anlamda ordan tutunuyor. zamanla düzeniniz oturur.
illada anne sütü vericem diyosan sağıp biberonla rahatlıkla verebilirsin ki memeyi unutsa bile anne sütüne devam eder.. olduki hiçbiri olmazsa ratık mamalr bebekler için o kadar gelişmişki için rahat olsun.. bende aynı dertleri yaşadım fazlaca stres yaptım... işte o zaman sorun yaşadım... çalışan anne olunca zaten hep stres yaşıyosun bide bunu takama bebeğinle olduğun zamanların tadını çıkar tatlım... allah sağlıkla büyütsün..