Doğdu büyüyor derken sorunlarda artıyor elbette. Çalışan bir anneyim. Sabah 8.30 da çıkıyorum. Sosyal hayatım neredeyse hiç yok. Eşim ise gezmeyi dışarı çıkmayı çok seviyor. Bugün de plan yapmış. Zaten akşama kadar görmediğim bebeğimi bir de gece dışarı çıkıp görememek çok içimi acıtıyor. Tabi bu her zaman olan bir durum değil. Yani belki aylardır ilk kez bırakıp çıkacağım. Ama bu suçluluk duygusunu atlatamiyorum.
Gitmesem mi acaba.
Gidin ,eglenin bence.. tabi gitmeden önce bir saat birlikte gecirilecek zaman yaratırsanız hem sizin icin hen de cocuk icin iyi olur.. cocugunuz ne kadarlik bilmiyorum ama yaşına uygun şekilde giderken mutlaka ona bilgi verin
Suçluluga gerek yok siz sadece anne degilsiniz aynı zamanda bireysiniz
Gidin ,eglenin bence.. tabi gitmeden önce bir saat birlikte gecirilecek zaman yaratırsanız hem sizin icin hen de cocuk icin iyi olur.. cocugunuz ne kadarlik bilmiyorum ama yaşına uygun şekilde giderken mutlaka ona bilgi verin
Suçluluga gerek yok siz sadece anne degilsiniz aynı zamanda bireysiniz
Ne kdr tatlısınız. Şuan 16 aylık. Aynen öyle yaptım. Bir saattir oynuyoruz. Biraz daha vakit geçirip çıkacağız . Bu süreçte babannesi dedesi halası yanında olacak. Bu biraz içimi rahatlatıyor açıkçası. Çünkü çok seviyor dedesini. Ama yine de içimde korkunç bir huzursuzluk var. Ne garip bir duygu anne olmak
Ne kdr tatlısınız. Şuan 16 aylık. Aynen öyle yaptım. Bir saattir oynuyoruz. Biraz daha vakit geçirip çıkacağız . Bu süreçte babannesi dedesi halası yanında olacak. Bu biraz içimi rahatlatıyor açıkçası. Çünkü çok seviyor dedesini. Ama yine de içimde korkunç bir huzursuzluk var. Ne garip bir duygu anne olmak
Annelik delilik bence ilkinde insan garip hissediyor sonra alışıyor biz ayda bir ya da bazen 2 ayda bir gibi oyle cocuksuz dışarı çıkmaya çalışiyoruz iyi geliyor. Iyi eğlencelerr
Doğdu büyüyor derken sorunlarda artıyor elbette. Çalışan bir anneyim. Sabah 8.30 da çıkıyorum. Sosyal hayatım neredeyse hiç yok. Eşim ise gezmeyi dışarı çıkmayı çok seviyor. Bugün de plan yapmış. Zaten akşama kadar görmediğim bebeğimi bir de gece dışarı çıkıp görememek çok içimi acıtıyor. Tabi bu her zaman olan bir durum değil. Yani belki aylardır ilk kez bırakıp çıkacağım. Ama bu suçluluk duygusunu atlatamiyorum.
Gitmesem mi acaba.
Çocuğunuz çok şanslı ne kadar güzel tatlı endişeler, terk edilen bakılmayan çocuklardan sonra gülümsemeyle pkudum benim de 1.5yaşında bebeğim var. Dışarı çıkma gibi bi imkanımız yok ama arada market pazar dişçi mecbur tek tek çıkıyoruz. Özlüyor insan 1 saat bile olsa ama bi yandan da çocuğunla daha güzel vakit geçiriyorsun ayrı kaldığın için
Analık diyoru biz buna.Çalışıyorum. Bir haftadır bekleyen ütüm var haftaiçi yapmadım bebeğimle oynadım. Bugün Cuma ütümü yapacağım ve iki gün oğlumla vakit geçireceğim yine. Sizde yarin Cumartesi olduğu için tüm vaktinizi bebeğe harcarsınız.