Bebek Beslenmesi çalışan anneler bilginize ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
42
Antalya
iyi geceler kızlar. çalışan ve tecrubelı annerin bılgısıne ıhtıyacım var.
ben kurban bayramından sonra işime dönucem malesef doğum ıznım bıtıyo. keşke çalışmya ıhtıyacım olmasaydıda bebişimden ayrılmasaydım. ama hayat işte. tek maaş asla yetmes bıze.
neyse şimdi ben duydumkı bebişlerr bıberona alışında memeyı reddedıyormuş. daha sonraları sağsan bıle artık emme olayı gerçekleşmedığı için sut olmasmış. gelmesmiş sut eskısı gıbı ve bır sure sonra bıtermiş. bebişim annesının sutunden mahrum kalcak. ufacık yavrucum. çok uzulurum öle bişey olursa. kaşıkla versın dıyorlar sen yokken. ama nasıl olcak nasıl başedılcek zor olur. kaşıkla içmeyı bılmes. bıkere kaşıkla rezene verıyodum yutamıyo bıle. bıde kaşık ağzına gelesıye ağlıyo.
benı bılgılendırımısınız. ne yapmam lazım

canım ben de bayram dönüşü işe başlıcam..bebeğim şuan 2 aylık ..o zamana 3 aylık olcak işte..benim bebeğim kaşıkla içebiliyor ama o kadar sütü kaşıkla içirmek zor olur gibi..ben biberonla verdircem..inşallah memeyi reddetmezler bebişler..ama mecburuz ...sonuçta çalışan annelerin hepsi böyle yapıyor..yalnız değiliz..

ben yaklaşık 3 haftadır çalışıyorum sabahları sütümü sağıyorum bırakıyorum gelincede emziriyorum korkmayın 2 saatte bir sağarsanız sütünüz azalmıyor aksine artıyor

ben yaklaşık 3 haftadır çalışıyorum sabahları sütümü sağıyorum bırakıyorum gelincede emziriyorum korkmayın 2 saatte bir sağarsanız sütünüz azalmıyor aksine artıyor

inşallah bakalım. herkes bısey dıyo böle olumsuz olumsuz ınsan ne yapcabı şaşıryor telaşlanıyor

2 gündür bende işe başladım kızım 3 aylık oldu bebekten bebeğe değişen o kadar çok şey var ki mesela benim ki gaz sorunu olduğu için emzirmede hep zorlanıyoruz bazen emmek istemiyo bilmem gazdan bilmem aç olmadığından ama öyle yaptığında bekliyorum illaki açıkınca emecek sabahları sütü sağıyorum elle sağılan makinelerden aldım ama beceremedim çok aşırı bi sütümde olmadığı için elektrikli almadım sabah emzirip gidiyorum 60 cc falan da anca sağıyorum öğleye doğru onu veriyorlar ama biberondan bazen alıyo bazen almıyo kaşıkla veriyorlar öğle arasıda gelip emziriyorum ikindinde de biraz mama takviyesi yapıyoruz şimdilik böyle zaten 1 ay sonra ek gıdaya geçecez bence sütün bolsa sağ sağ koy iş yerinde de sağ yapabilirsen süt olsunda emmezse sağıp verirsin ne olacak sağdıkça sütün azalmaz ki zaten

Canım düzenli sağarsan sütün azalmaz. Kaşıkla verme gibi birşeyy söz konusu dahi olamaz. Biberon vermek zorundasın. Bence seni reddetmesini takma kafana. Senin sütünü içsinde ister biberondan içsin isterse seni emsin. İşe başlıcakmışsın takma kafana. Kimi annelerin çalışmadığı halde reddediyor bebekleri onlar ne yapsın..

Back