Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne kadar şanslısın ben de çarşıya falan çıktığımda eşime bırakıyorum hafta sonları ve bir tek ona bıraktığımda gözüm arkada kalmıyor inan. ama bayramdan sonra işe başladığımda bakıcı bakıcak, 1-2 kere 1 saatliğine bıraktım o da iyi saolsun.]bernim eşim bakıyor kızıma ben nöbette oldugumda o izinli oluyor ve eşim bakıyor kızıma ve benden çook daha iyi bakıyor sütünü içiriyor altını temizliyor oyunlaar oynuyor. meyve suyu içiriyor yani aklınıza gelecek herşeyi yapıyor.ve geceleride beraber yatıyorlar sabah eve geldiğimde eşimi bitkin yorgun halde görüyorum.ve kızı bana teslim eder etmez uyuyor.a.s
]bernim eşim bakıyor kızıma ben nöbette oldugumda o izinli oluyor ve eşim bakıyor kızıma ve benden çook daha iyi bakıyor sütünü içiriyor altını temizliyor oyunlaar oynuyor. meyve suyu içiriyor yani aklınıza gelecek herşeyi yapıyor.ve geceleride beraber yatıyorlar sabah eve geldiğimde eşimi bitkin yorgun halde görüyorum.ve kızı bana teslim eder etmez uyuyor.a.s