Bebek Beslenmesi çalışan anneler bebekleriniz inasıl besliyoorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sehernur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
120
0
46
Edirne
9 aylık kızım var hala anne sütü alıyodu ama işe başladım ve anne sütü yanında ek olarak ben yokken ne yedirilmesi gerektiğini bilemiyorum

çalışan anneler bebekleriinzi nasıl besliyorsunuz ?

bebegınız 9 aylık olduysa artık puturlu gıdalara gecebılır sız bu zaman kadar sadece anne sutu mu verdınız corba vs baslamadınız mı anlayamadım ama 9 aylık bebekler sabah kahvaltıda ekmek ıcı peynır pekmez yumurta sarısı bulamacından yıyebılır oglen sebze corbası ara ogun meyve ve yogurt aksamda yıne hafıf bır yemegın suyundan ya da corbasından ya da muhallebı yıyebılır.

bebegınız 9 aylık olduysa artık puturlu gıdalara gecebılır sız bu zaman kadar sadece anne sutu mu verdınız corba vs baslamadınız mı anlayamadım ama 9 aylık bebekler sabah kahvaltıda ekmek ıcı peynır pekmez yumurta sarısı bulamacından yıyebılır oglen sebze corbası ara ogun meyve ve yogurt aksamda yıne hafıf bır yemegın suyundan ya da corbasından ya da muhallebı yıyebılır.

ek besine başlamıştım.ama emiyordu da ama şimdi ben yokken süt olarak devam sütleri mi keçi sütü mü ? yemeklerden çok yemiyor az az yiyoır. emiyor diye sorun etmiyordum az yemesini ama şimdi emmiyeceği için napsam bilemedim.

sabah işe giderken emzirip gidersin zaten, sonra 10 gibi kahvaltı bulamacı, öğlen sebze püresi yada çorbası, akşam üzeri meyve yada yoğurt yada meyveli yoğurt sonra sen gelince gene emzirirsin. gece yatmadanda kaşık maması verebilirsin. ilk başta az yiyecek reddedecek sonra alışacaktır.

Back